Az utóbbi időszakban több jelzés érkezett a hatóságokhoz arról, hogy engedély nélkül működő „szociális szolgáltatók” vállalják idős, beteg emberek ellátását és olyan teljes körű ellátást ígérnek, amelyek a szociális intézményekben előírtak, de nem teljesítik azokat.

Forrás: eloszto.hu
Feltöltő: eloszto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Magyarországon erről szól az élet, mi a rendkívüli benne?
perta
Manapság semmi nem az aminek látszik.
Azért nagy felelőtlenség, alapos utánajárás nélkül elhelyezni idős hozzátartózóinkat bármilyen otthonba. AZtán ha kiderül, hogy illegális akkor hirtelen nem is tudjuk hova tegyük őket..........

@zia: Teljesen megdöbbentem, hogy ilyen a mai világban létezik.
Tudom, hogy az eü-ben és a szoc.szférában nem nagyon becsülik meg a dolgozókat, de így betekintve azt gondolom, hogy a nem oda való "munkavállalók" sokat "segítenek" ebben...
Vera1944
"Minden szinten, szinte minden" szólt a szlogen és ez mindenre illik napjainkra is. Legfelül és középen, és legalul, csalás, lopás, hazugság, átverés, lenyúlás.....stb.stb. szégyen.
juliaschadt
Társadalmunk minden szegmensében nagyon komoly problémák vannak sajnos. Kilátások rendkivül rosszak,Mondhatni egy "lejtőn guruló autóban utazunk"..@elosztó: valoban megdöbbentő, ahogyan írod, de létező valós társadalmi problémával nézünk szembe, melynek legnagyobb szenvedői az idősotthonban lakó ,egy életet végigdolgozó lakók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.