A szlovák külügyminiszter azt tanácsolta Sólyom László magyar államfőnek, hogy tekintettel a kialakult helyzetre, a pénteki nap folyamán ne utazzon Szlovákiába.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pelikan61
@marlin ma, 19:17 – válasz erre:

Most már elárulom neked én is ott voltam, mint egyik tartalékos harckocsi parancsnok, a mi páncélos dandárunk lépte át először a határt és Komárnoba kellett bevárunk a többi csapatot. De rajtunk kívül senki nem jött oda, mert olyan jó volt a szervezés hogy a többiek eltévedtek. Először valóba meglepődtek a totók, de két nap múlva mikkor tudatosodott bennük hogy megszállóként mentünk oda, az életünk volt veszélybe. Mivel senki nem volt, aki kiált volna értünk így egy rangidős hadnagy könyörögte ki három nap után, hogy bántódás nélkül kivonulhassunk. Mert a felszerelésünket hadizsákmányként ott akarták tartani. Sajnos átéltem én is a bevonulást.
A Cinegével történteket a helyettese mondta mikkor a határon innen visszavonulva vártuk a többi egységet. Az igazság az, hogy Cinege kijelentette, hogy ő nem szál meg egy testvéri országot, inkább főbe lövi magát. Kádár el akarta venni a szolgálati fegyverét és dulakodás közbe érte a lábán a lövés. Ezért a malőré mind a ketten mentek Moszkvába raportra. Ekkor le is váltották Cinegét, majd később megint ő lett a H. Miniszter.
Ez Hosszú ne menjünk bele. Ha átélted te is akkor tisztába vagy dolgokkal.
luciferi
@bigyibogyo: Ez így túl bonyolult, Nen - e lehetne -e egyszerűbben?
Mire végignézem, megszakadok.::)
Mára jó éjt Mindenkinek!
juliaschadt
Sikerült a " jószomszédi viszonyt " tovább mélyiteni!!!! mégis kinek az érdeme?!!! Amügy ami nem megy ne erőltessük, lényeg a szoboravatás megvolt ....
pelikan61
A helyzet az, hogy 1968 az csak egy hivatkozási pont. A valós az, hogy itt a válasz a 2005. évi népszavazásra ahol az elvtársak nemet mondtak honfitársaink befogadására. Mit várjuk a külhonba szakadt nemzet testvéreink bánásmódjával kapcsolatba, ha saját hazánkba is üldözöttek vagyunk. Ezért most szembesülhet a sólymunk, hogy ő is csak a saját kalitkájába röpdöshet. Az ajtók be vannak csukva. Kellett ez neked madárka? Annak, aki így bánik saját fiókáival, és a varjakat részesíti, előnybe az jár. Maga is kalitkába kerül.
pelikan61
Végtére is magánemberként nyitva ált előtte a lehetőség. Várt rá túloldalon egy rendőrségi autó hogy a helyszínre vigye meg vissza. Vágyát teljesítették, mint magán ember. „ Itt az ágytál, mire mindég vágytál”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.