A politikai vezetésnek be kell látnia, hogy az egymás legyűrésére tett kísérletek sehová nem vezettek, az elmúlt húsz évben az ország csak lefelé ment - véli Tölgyessy Péter, aki a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét vette át a köztársasági elnöktől augusztus 20-án.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

démon
Ne zavarja a Tölgyes urat hogy az Ausztriai bevásárlások 1988-ban kezdődtek.
Lajos10
Úgy áll ez a dolog hogy fogjunk össze ezt mondják és úgy értik hogy más fogjon össze velem no de ha mindenki mástól várja hogy fogjunk össze és ő nem akar senkivel mert azt várja hogy ővele fogjon össze más .No itt tartunk most .Tudom hogy kicsit bonyolúlt de ezek vagyunk mi mert nálunk semmi sem egyszerű.Ezért tartunk itt.
anka
@Lajos10: - nem zavarodtál bele egy kicsit??? :)
Lajos10
@ani57: Hát egyszerűbben is meg lehetett volna fogalmazni csak úgy semmi értelme.
Vera1944
Tölgyessy! Menjen a túróba. Kissé leddegradálja a magyar népet nemde?
ember
Azt gondoltam, Tölgyessy normálisabb. Még hogy nem függünk nagyon a külföldtől! Az adósság miatt jobban függünk, mintha tankok lennének bent!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.