Gyermekkori ismerőse szerint a romagyilkosságok miatt előzetes letartóztatásba helyezett Cs. István kamaszkora óta gyűlöli a romákat - tudta meg az MTI hétfőn az egykori szerződéses katona lakóhelyén, a Debrecen melletti Bocskaikertben.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

g1983
Szép kis logika nem mondom. Ha csak azért kapták el a rendőrök mert utálja a cigányokat akkor szerintem sokan ülnének börtönbe. De ki az aki nem utálja a parazita módon élősködő részüket. Akik lopnak, megerőszakolják mások gyerekét kedvük szerint ölnek és még lehetne sorolni, és nem ítélik el őket a bíróság mert cigányok. A cigányok tisztességes részét persze nem kell bántani. De hát ez a rész olyan 10%a kb. az összeshez viszonyítva.
Csubaka
Imádom az MTI tudósítását. Magamat megnevezni nem kívánom, voltam katona, lövészezredben, kiskoromban az iskolában néhányszor elvertek a cigányok (igaz én többször őket,de most elég jól el vagyok azokkal akik a környezetemben élnek)
édesanyám szerint csendes gyerek vagyok,apám szerint okostojás, a szomszédom nem mer nyilatkozni rólam (a jelenlétemben), mert egy kriminológus hátha őt is elítéli. Ilyen hülye ország nincs is!!!
insidecore
én ismeret Cs-t és ez annyira letaglózott,hogy most nem tudom mit gondoljak róla.
Pedig ő tényleg egy nagyon segítőkész srác,életvidám,állandóan poénkodik.És önként szerelt le jó pár hónapja.....
pelikan61
Hü de osztja az észt minden meg interjút! Csak a végén nehogy magyarázkodni keljen. Nagyon biztosra mentek a nyomozok. Ezek mindég a sötétbe szeretnek tapogatózni? Kiskunlacházán is zseblámpával kotorásztak a sötétbe, itt szintén a sötétbe kotorásztak meg éjjel látokkal. Valami nagyon bűzlik. Vagy emlékeztek még, hogy előtte nap hova rejtették el maguk a vélt bűnjeleket? DNS ez úgy i oda kerülhet valahova, hogy oda viszik, nem hiába ólálkodtak ott a civil nyomozok már előtte.
Azért az meg nyugtat, hogy nem csak én nem hiszem el ezt a bravúrt, hanem sokan mások sem.
pelikan61
@insidecore ma, 21:38 – válasz erre:

De már előre megmondta a pchsziologus hogy ilyen kaliberűt-donort keresnek. Az ügyhöz paszpól a többi nem számit. Ne ez lesz az első félre lövésük. Pár tízmilliót elfüstölnek a nyomozásra, a másik tízmilliót meg a kártérítésre. Ez már csak így működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.