Könnyen valódi életfogytiglani börtönt kaphatnak a cigányok támadói. A gyilkosság mellett ehhez úgynevezett minősítő körülmény kell. Ilyen minősítő körülmény például, ha valaki gyereket öl meg.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pelikan61
Előbb bizonyítsák be hogy ők az elkövetők. Ha ők, akkor szabad akaratukból, vagy megrendelésre cselekedtek.
A mi hazánkba nem nyomozás folyik, hanem balekkeresés. Lásd: Mór, Vagy Kiskunlacháza Táncos Gábor.
És majd utána beszélhetnek a büntetési tételről
rodeokutya
Ez elég gyorsan tényleges életfogytiglan lett.Nem kéne elöbb a cigány Cozma gyilkosokat tényleges életfogytra ítélni?Összezárnám őket egy börtönbe.Aztán kumite..győzzön a jobbik.

@pelikan61: Szó szerint nem bűnüldözés hanem balek keresés akikre így vagy úgy de rádobják a vizes lepedőt.Ennél még Colombo kutyája is jobban nyomoz.
A mellettem lévő üzletet kirámolták éve.2milla ugrott de senkit még nem is kerestek.Hülyeség akkor nyomozni kellett volna ahhoz meg nem értenek.
pelikan61
A mai nyomozóknak csak annyi eszük van, amennyi látszik! Az IQ szintjük megy annyi hogy hazatalálnak meg be nem sz@rnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.