Dübörög a válság, közben a minisztériumokban százezreket kapnak a dolgozók cafeteria formájában.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
A Kormányszóvivői Iroda szerint nem szabálytalan ez a módszer. Viszont rendkívül inkorrekt. Minden magára valamit is adó kormány nem követ el ilyen merényletet a társadalom ellen, az ellen a társadalom ellen ahol ma embereket lakoltatnak ki a házukból, ahol a nyugdíjas és gyerekesek nem tudnak gyógyszert kiváltani, ahol műtéteket kell elhalasztani, ahol nem tudnak megvizsgálni beteget, mert nincs meg a megfelelő műszer, ahol gyerekek éheznek és még lehetne sorolni, mert a sor végtelen........Vagy úgy kell viselkedni, mint a patkányok a süllyedő hajón? Na a végén még dorbézoljunk egyet! Nem tudom mennyi embert érint ez az összeg, de biztos nem annyit mit amennyin segíthettek volna, mondjuk egy kitűnő orvosi műszerrel, amivel nagyon sok emberen segíthettek volna. Mintha nem történtek volna átcsoportosítások máskor is. Rendkívül gáláns dolog lett volna felajánlani ezt a pénzt, mivel ez szocialista beállítottságú kormány lenne. Vagy nem? Egy szónak is száz a vége a dolog rendkívül INKORREKT!
marlin
Sajnos mára Magyarországon "kinevelődööt" egy olyan korrupt, gátlástalan, , jellemtelen, és erkölcstelen főtisztviselői kar, amivel a "kínai módszer" nélkül nem lehet boldogulni!! (bármilyen színű kormány van hatalmon!!
gondolkodo
@gesa: Ma nálunk a "nem szabálytalan" azt jelenti, hogy a saját maguk érdekeit szolgáló, általuk hozott előírásoknak megfelel. Ezt, nem pedig azt, hogy logikus, etikus és igazságos!
Milyen igazság az, ha az állampolgik számára szigorú megszorítás van, ennek jegyében kirúgnak embereket, majd az így felszabaduló "bértömeg-megtakarítás" jó részét a megmaradottak közt szétosztják!

@marlin: A javasolt "kínai módszer", mint fenyegetés, igen hasznos lenne!
Elveszti fejét, aki közpénzt lopni merészel! - nagyon jól hangzik! ;-)))
gesa
@gondolkodo: Az a baj, hogy a következő kormány sem lesz különb, már volt részünk benne, ott is kibukott sokszor a disznóság. Egyik tizenkilenc, másik egy hijja a húsznak.
gondolkodo
@gesa: Kibukott? Nem! - azzal kezdődött!
Olajszőkítési bünügyben nyomoztak az ellen, akiből belügyminiszter lett, olyan kapott miniszteri kinevezést, aki még nem volt diplomás, miniszterként meg persze hogy nem buktatták meg. (Aztán vett beléptető-rendszert, ami ott rohad a raktárban, mai értéke nincs a beszerzésinek 10%-a.)
Én más összehasonlítási módot használok rájuk: egyik kutya, másik eb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.