Önrendelkezés bevezetésére van szükség az élelmiszerek előállításánál Magyarországon - mondta előadásában Morvai Krisztina.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@pelikan61: ez gavallér! jó, h a barátom vagy! :)
Vera1944
Pelikan61
Lehiggadva kérlek nézd vissza az irásaidat. Te lehülyéztél sok mindenkit, amiért Morvai Krisztinát lehurrogják.
Nos, Morvainak mi is a koncepciója? Lerombojla a TV a székházakat, kaszával,kapával elkerget stb.Szerinted, amikor ekkora sza...ban az ország akkor ez az elsődleges? Obszcén leveleket irogat stb.
Szeretném hallani Morvaitól, vagy bárkitől, mi az elképzelése milyen módon akarja az országot kivezetni ebből az anarchiából.-
Én Téged - nézd vissza -egyszer sem bántottalak, mert a Morvaira esküszöl. Tedd,szived joga, csak azt szeretném, ha itt békességben jobb, bal, közép, bárki békességben meglegyen, mindent meglehet vitatni kúltúráltan. Én a helyzettel nem most ismerkedem hanem régóta.Itt éltem akkor is, amikor a tudatlan párttitkár dirigálta az igazgatót, mert ha nem az volt amit ő akart, a pártbizottságra futott árulkodni.Egy tisztességes kormányt szeretnék én is, nem a múltikat támogatni, hanem a magyar termelőket. És meg is teszem, mert tőlük vásárolok amit csak lehet. A hőzöngést nem szeretem.
A továbbiakban részemről is lezárva csak annyi a kérésem, senkit ne hülyézzél le. Aludj jól, én most tüzijátékra megyek, mert a lakóhelyemen nyárvég búcsúztató van. Jó éjt.
Nem akartam én sem haraggal lefeküdni. Vera.
pacsirta
Szeressük egymást gyerekek,a szív a legszebb kincs.
Ennél szebb szó, hogy szeretet, ezen a nagy világon nincs.
Az élet úgyis tovaszáll, a sír magába zár.
Szeressük egymást gyerekek, mert minden percért kár!
Fogjon össze a Magyar, mert így nem lesz belőlünk semmi.
Elnézést, hogy közbeszóltam!
ugyeugye
"A belátás kultúrája alapjában abban áll, hogy az ember közelebb lép önmagához és a világhoz, és megpróbálja életét tisztább, békésebb és tudatosabb minőségben élni.
A belátás kultúrája, vagy nevezzük tudatosodásnak, önkéntes egyszerűségnek, mértékletességnek, visszafogottságnak vagy bármi másnak, talán úgy jellemezhető legegyszerűbben az anyagra vetítve, hogy az ember tehetné, de nem teszi, vehetné, de nem veszi, bánthatná, de nem bántja, és mindezt teszi úgy, hogy közben jól érzi magát a bőrében."
pelikan61
@Vera1944 ma, 20:37 – válasz erre:

Talán mondhatom, hogy korunknál fogva át étünk sok mindent. Nagyon is ismerem, azt az általad említet pártitkári korszakot. Én is azt akarom, hogy egy nemzeti kormánya legyen az országnak talán ép olyannyira, mint te, de hogyan lehetséges, ha csak egy párt törekszik a jobboldalon a hatalom megszerzésére, és akivel közösen győzhetne, az minden áron a víz alá akarja nyomni. És ehhez még biztatást is kap. Én ezért nem értettem egyet a beírásaitokkal. Ezt véleményeztem. A „helyzet ismerkedése” alatt azt értetem, hogy hogyan tudnák a legjobb tudásom szerint valahogy egységes jobb oldalt hatalomra segíteni, az X- et olyan helyre tegyem, hogy a jobb oldalon fennmaradjon az egyensúly. Ha a célunk egy, legalább is annak tűnik, magyar termék a boltokba, multik megadóztatása a bankokkal együtt, nemzet felemelkedése hogy a totók ne tudják oly mélyen meg alázni a nemzetünket, mint azt tették 21-én. Akkor nem kellene ilyen írásokkal támadni a nemzeti oldalt. Semmi harag az élet megy tovább. Jó pihenést, és további szép estét kívánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.