1000 milliárd forinttal költ kevesebbet a magyar állam jövőre, mint idén. Ennyit kell a kormány szerint megspórolni. Az önkormányzatok például 120 milliárddal kevesebb pénzt kapnak, ugyan néhány feladatot elvonnak tőlük, de elsősorban a fejlesztések maradnak el. Körülbelül négy százalékkal kevesebb jut majd oktatásra, amire viszont többet akarnak költeni, az a közbiztonság. A Fidesz szerint a költségvetés vesztese az ország.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Reggel a Hiller azt mondta, hogy jövőre is annyi lesz, mint az idén!!
Akkor most ki hazudik??
menasagh
Az átutalták a BKV-nak kiosztásra....:)
farbe
5%-kal csökkent a járulék: ennyivel lesz kevesebb a normatíva. Persze ez nem elég, mert 5%-kal emelték az ÁFÁ-t! Kvittek vagyunk!
Részletesen kifejtettem, hogy ezt a pénzt sem kapja meg az intézmény, mert a fenntartótól nem a normatívát (fejkvótát), hanem a feladat-finanszírozást kapja.
Simli az egész buli.
Hiller reggel mondta a napkeltében. És köztudott, hogy reggel "hazudnak": már a Fletó megmondta Öszödön (hogy nem nő szőr a tökölőn)!
zsuzsu
És mire nem jut még kevesebb ,szinte már már megszokja az ember mint az 50 filléres fagyit 10 évig

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.