A kisföldalatti megállója felé távozott Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök szombat délután a melegfelvonulásról, csakhogy abban az időpontban a földalatti éppen nem közlekedett a rendezvény miatt.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: zia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@furfang: kíváncsi vagyok, az ötletekre........
perta
bemelegítettek a földalatti mozgalomra.........
vukkocska
Az miért nem háborít fel senkit, hogy országunk nagyjának, a köztársasági elnöknek a mandátuma lejárta után 250.000.000 forintot különítettek el lakásvásárlásra? Gyurcsányt, illetve valemennyi leköszönő miniszterelnököt megilleti egy évig az, ami miniszterelnöksége alatt járt neki. A biztosítás, a gépjármű használat és minden egyéb. A fizetését sem vette fel, jótéonykodásra költötte. Volt Magyarországon ezt megelőzően erre példa? Szerintem soha.
Abból, hogy a köztársasági elnöknek már a lakásra "gyűjtenek" az látszik, hogy már a Fidesz sem akarja őt megválasztani újra. Mór megtette..... Már nekik van szükségük a főméltósági helyre.
kotnyeles
Amiket írtok, olyan gusztustalan. Számomra elgondolkodtató, 4 év munkáért , ha valaki köztársasági elnök, miért jár ennyi pénzért lakás! Közben a szegényekről papolnak, a népről!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.