Bajnai Gordon miniszterelnök a budapesti Dohány utcai zsinagóga újraavatási ünnepségén a zsidóság szellemi értékeiről beszélt.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@gesa: Nézd a téma ismerős, de itt sajnos nem lehet úgy igazán tálalni a valódit, ezt tudod te is. Viszont a sejtelmesen kezelt gondolatok, álltalában azért ha kisebb mértékben is de valamennyire hatékonyak szoktak lenni. Üdv.
gesa
@reallatas: de ott nem sejtelmességről van szó, hanem érthető módon a valóságról.
nanena
Én azt hittem, az államot és a vallást el kell egymástól választani. Bajnai mit keresett ott?
ugyeugye
@ nanena
Gyurcsánnyal együtt...
oan szép aranysipka volt a fejükön! és egy pillanatig sem okozott gondot nekik, hogy kell feltenni - hm? na erre varrjál gombot.
1951
Nincs itt senkinek semmi baja egyik etnikummal sem, a politika keveri itt a problémát, de azt nagyon.Nagyon egyszerű a dolog: mindenki, akinek eddig lehetősége volt az ország lenyúlásában, hagyja abba azonnal ez irányú tevékenységét,ne szegényítsék tovább az ország lakosságát és mindjárt nem lesz itt semmilyen probléma! Az országunk lenyúlása, teljes elszegényítése nem faji probléma.Az egész csupán gazdasági kérdéskörre szűkíthető le! Nagyon egyszerűen:mindenki tegye vissza az államkasszába azt amit eddig lenyúlt és rögtön kiderül,hogy igazam van: nem faji és nem ideológiai a probléma,kristálytisztán: csak erkölcsi jellegű az egész.Erkölcstelen embereket ki a politikai mezőből, igazságos bírósági felelősségre vonást és teljes erkölcsi és anyagi kártérítési határozatot kell hozniuk a bíróságoknak és azonnal helyre is állt a rend! Nem olyan bonyolult ez a kérdés ugye??!!
tmartyn75
@nanena:
amit a többi: támogatókat, szavazókat. ha megszólítjuk a romákat, a melegeket, stb. az egyházakat sem szabad figyelmen kívül hagyni. OV-ért misét mondtak, a vallásos emberek érzéseire hatva a kis sapkát is felteszi bármelyik politikus, gondoljon, vagy érezzen bármit. a vallás nevében adják el a leküket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.