Morvai Krisztina nem szeretne belügyminiszter lenni, mert ki akarja tölteni öt éves brüsszeli mandátumát, ugyanakkor a jelenlegi helyzet egyetlen megoldását az azonnali kormányváltásban látja, az arcképes lábtörlőt pedig rossz poénnak tartja - mindez egy online beszélgetés során derült ki.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
Egyetértek Morvai Krisztinával!
Mert más a meggyőződése bárkinek,azért nem lenne szabad ilyen baromságokat kitalálni. Azoknak a véleménye érdekel,hogy akiknek ez a lábtörlős dolog tetszik mit szólnának ahhoz,ha őket vagy kedvenc politikusaikat,színészeiket,zenészeiket,stb. ábrázolnák ilyen módon...
ariel
Mindenkinek a saját maga cselekedeiért kell felelőséget vállalni.
Morvai Krisztinának csak úgy, mint azoknak is akik ezt az idétlen viccet kitalálták.
cinti
én pedig abban értek egyet , hogy ,aki ilyet kitalál az talán a saját képébe törölje a lábát
gondolkodo
Amit a cigánykérdésről nyilatkozott: először munkaalkalmat Nekik, aztán számonkérni, miért nem dolgoznak, ez jó, helyes!
furfang
Primitív és ízléstelen maga az ötlet, emberek arcképével dísziteni egy lábtörlőt.
reallatas
Valahogy az az érzésem, mióta elnyerte az eu-ss képviseletet, mintha kissé összeszedetebb lene. Nem raplikázik olyan stílusban mint azelőtt. Változott némellyest bármely ok miatt is a hozzáállása egyes dolgokhoz. Persze ez egyéb tényezők függvénye is lehet. Nos az ötéves mandátum kitöltéséhez, annak szerény anyagi vonzatához, azért illik alkalmazkodni egy kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.