Mint a STOP is beszámolt róla, tegnap egy sajtótájékoztatón Morvai Krisztina, a Jobbik EU képviselője bejelentette, hogy Szegeden, a halászléfőző versenyen nagy közérdeklődésre igényt tartó bejelentést tesz. Ígérete szerint olyan ténnyel szolgál, amely a továbbiakban a környék életét teljesen megváltoztatja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ezek szerint Kriszti is kulturális örökség része?
hsaliani
Nem a kilturális örökség része ez a liba, hanem a kuturális ÖKÖRSÉGÉ.
nanena
A szokásos gondolkodás: saját média, hogy a saját gondolkodásunkat hirdessük. Amit ha elég hangosan és elég sokszor ismétlünk, akkor mi is elhiszünk, meg a buta nép is.
grti7336
A nagy bejelentés lényege az, h erre Szegeden került sor. Ezzel azt kivánta megüzenni a JOBBIK, h újra felfedezi Miklóst. (Nem Németh Miklóst, hanem
Hor...y Miklóst.)
gesa
@nanena: mé' a többiek nem így csinálják? Olyan, mint egy jó turkáló, válogathatsz az elhasznált dolgokból és hogy melyik a megfelelő méret fel kell próbálnod. Sacra nehéz, mert itt-ott szoríthat, mint a Bajnai-csomag. Meg aztán jó ha látod magad a tükörben, hogy eltudd dönteni illik e hozzád.
nanena
@gesa: tudod van, aki nem a Bajnai, Morvai, Orbán, Bayer, Bolgár, Gyárfás féle elhasznált ruhát szeretné hordani. Aki magának is van saját véleménye, elképzelése. Aki önmagát akarja látni a tükörben, nem egy média alakította formát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.