Az esetet legalább húsz-harminc diáktársa látta, ám közbeavatkozni nem mertek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@gondolkodo: már írtam, népes kísérettel volt ez az állat.
kovacs1961
Én nem adnék neki egy nap börtönt sem. Viszont ugyanazt szabnám ki arra az állatra amit ő tett .
Talán lenne akkor egy kis visszatartó erő. Miért érdemelne enyhébbet ? Talán érdekelte hogy mi lesz tettének a következménye?
reallatas
@kovacs1961: /ma, 07.05/ Nagyon is igazad van! Tudniillik bármilyen bümtetési szakció, a sértett elveszett egészségét /jóllehet egy életre kihatóan/ soha vissza nem fogja adni. De ez más esetekben is egy furcsa megközelítés, de valós tény.
reallatas
@zia: /tegnap, 21.23/ Jó! Ezt értem, de a magyarság összefogását minősítend le már megint. Mert ahogy olvastam voltak ott számtalan mennyiségben emberek gyerekek, no ez az ami kiakasztja a magamfajta igazságérzetű manust. Üdv.
kovacs1961
@reallatas: Sajnos még nem tudom hogyan kell erre a portálra cikkeket feltenni, de mielőbb utánajárok. Ugyanis most olvastam egy másik hírportálon, hogy ez az embernek nem nevezhető valaki több mint tíz kigyúrt kiséretében és társaságában követte el szándékegységben a tettét ! Ezekután mi a teendő? Mindet egységesen l.k.v.d.l.n. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy ezt soha többé egyik se tudja megismételni. Ha törölnek ezért az sem fog érdekelni, mert akkor nincs igazság, a moderátor pedig csak egy bábú ha ezért töröl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.