Három évig élt borzalmas körülmények között egy istállóban az a 68 éves újkígyósi férfi, akit - a polgármester elmondása szerint - a lánya eladott egy családnak, ahol rabszolgaként, ingyen dolgoztatták. Naponta egyszer kapott enni. Az ügyben még nincs rendőrségi feljelentés.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Wik
"a kisvárosban három-négy cigány család foglalkozik "csicskáztatással", azaz modern kori rabszolgatartással. Szebellédi megjegyezte: a szóban forgó családok, ha burkoltan is, de megfenyegették munkatársait."

Mennyire jellemző és milyen aljas ! Ezeknek a bajnai draskovics kedvenceknek a célcsoportjaik a kiszolgáltatott,védekezésre képtelen emberek és a gyerekek.
Kegyetlenkednek is velük amennyit és ahol csak lehet. Utcán,iskolában a saját otthonukban. A rendőrség meg nem tesz semmit ellenük. Undorító,felháborító.
Drasztikus változás kell.
Tcat
@Wik: "Drasztikus változás kell."

Nemkicsit! Első körben mondjuk a napalm szaga ezeken az említett helyeken...

-----

Egyébként amit a múltkor is néztem, mikor ez a story korábban felrebbent, hogy az se semmi azért, ha igaz, miszerint a lánya kvázi eladta a cigóknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.