Megerőszakolhatták E. Zsanettet, ezt írja a legújabb pszichológusi szakvélemény. A Magyar Nemzetben jelent meg. Ez már a harmadik szakvélemény, azért kérte a bíróság, mert korábban két szakértő közül az egyik szerint Zsanett hazudott, a másik szerint nem. Eszerint Zsanett hihetően beszélt az erőszakról. Az ügyvédje szerint ez fontos bizonyíték, az egyik rendőr ügyvédje szerint viszont csak egy bizonyíték a sok között.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@gondolkodo: nem voltunk ott.
az érintetteknek ez egy pokoli állapot lehet.
gondolkodo
@kukubenkó: Furcsa asszociációdra a válasz: igen, de a tenger vize sós! Ennek ugyanannyi köze van a Zsanett-ügyhöz, mint az MSzP kormányzása.
kukubenkó
@gondolkodo: Ha észrevetted volna: én a HETETTRE reagáltam!
pelikan61
Másként teszem fel a kérdést hátha hamarább eljutunk a valósághoz.

- Mi oka lehetet Zsanettnak ara, hogy egy valótlan sztorival nekimenjen öt rendőrnek, Hol ott tudhatta, hogy már az akkori állapotok szerint is mindent elkövetnek az ügy eltusolására?

- Az itt fórumozok közül ki merte volna felvállalni a nyilvánosságot szintén egy valótlan eset kapcsán öt rendőrrel szembe?

- Mi esélye volt akkor, és ma öt rendőr szavával szembe akárkinek is bármilyen esetbe?

Talán ezeken a kérdéseken kellene elgondolkodni.

pelikan61
galeria.index.hu/bulvar/2008/12/03/terfigyelo_kamerak_kepeit_elem/?current_image_num=6&image_size=xl

Egy gondolat erejéig azért nem árt elgondolkodni azon, is hogy, kik azok a sztár ügyvédek akik a rendőröket védik. Ilyen jól keres egy közrendőr hogy ilyen ügyvédre telik?
szabosa
@pelikan61: ma, 22:23 :)) igen! ki i sfizeti ezeket a nem olcsó ügyvédeket? az állam!
A keresetekről röviden - egy ismerősöm a csepeli kapitányságon volt fogdaőr és elment 43 évesen nyugdíjba 240000Ft ért. Mellette portáskodik, "őrködik" amúgy meg szarik az egészbe de felvesz érte + havi 90000Ft-ot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.