Szerdán kezdődik és december közepéig tart a 20 éves az MSZP elnevezésű rendezvénysorozat.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@kukubenkó: :-)) És, ha őt is kivonják a forgalomból, akkor Győzike?
rasszista
@kukubenkó: Morvaiék nem cigányok! Ígazi magyar pár tmost rajtuk a sor bízom bennük!Ők talán rendbe tudják hozni amit ez a sok hazug diszno elcseszett!Tisztában vagyok vele hogy 4 év nemlessz elegendő mert sz....bol nemlehet várat épiteni!
Diamont Frost
@rasszista: Szerinted ?.... a "remény hal meg utoljára!".
szaboria
@rasszista: Sajnos 20 év sem elég arra hogy várat épitsenek.Morvai pedig egy köpönyeg forgato ö is volt tagja a régi pártnak csak letagadja.Mit gondolsz kik tanithattak az egyetemeken 20 évvel ezelött?
kukubenkó
@rasszista: Nem lesznek a top-on, akkor meg semmi esély erre.
rasszista
Az elmult 20 évben hatalmon volt az mdf majd az mszp majd a fidesz és újbol az mszp azzal telt a mandátumuk hogy saját zsebüket megtöltség , milett a vége saját hazánkban majdnem rabszolgák vagyunk!Mindeggyik párt igért füt fát hogy így a nyugdijasok úgy az egészség ügy az emberek bedöltek utánna meg a nagy átverések!Ezért a Jobbikra szavazok,mert az ígéretüket meglehet valósítani! Ígaz kell hozzá pár év mire valami látszani fog!Ők is megérdemlik a bízalmat,nekik még nemvolt eséjük! Ezért mindenki tehet a jobb életért a szavazáskor!Hiszen a remény velünk hal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.