Tollal beírt nullával megtízszerezett fizetés, a megbízás lejártával megtartható szolgálati autó (az átírást a cég fizette), és rengeteg busás végkielégítés - többek között hasonló botrányos szerződések szerepelnek abban a nem nyilvános BKV-jelentésben, ami a Hírszerző birtokába került. A jelentésből kiderül, hogyan lehet 12 soros tanulmánnyal majd 20 millió forintot keresni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Szégyen és gyalázat,az egész országban ez megy! A jármüvezetöknek,szerelőknek,nem volt ,és nincs is ilyen álomszerződésük,jutalom,nyema,fizetés,karcsu,munkakörülmény,munkarend,szigoru és kemény! Csoda ha állandó jármüvezetői létszámhiánnyal küzdenek? A szerelők között meg van aki csak betanitott dolgozó!!! Az irodisták persze , egy pl. bolti dolgozóhoz képest ,nagyon jól keresnek,jól ellvannak,és mivel számitógép van rendszeresitve,ennyi irodista nem is kéne,a két munkakört meg ösze sem lehet hasonlitani! Egy bolti dolgozó nő, a belét kihajtja,fizikailag is! Gratulálok BKV.-nak,,teljes átalakulás kell,szellemi dolgozók leépitésével,ez is megtakaritás,vége a bujtatott állásoknak,érthető???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.