Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármesterének "primitív, hazug és demagóg vádjai minden megengedhető határt túlléptek" - közölte hétfőn az MTI-vel Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ariel
@bigyibogyo: " letminimum kozeleben elok mindenkit hibaztatnak meguk helyett,h milyen szomoru a sorsuk, es jonnek az osszeeskuv eselmeletek..."

Úgy gondolom, hogy azok közé tartozól, akiknek az ősei a világ meghódítására a "csendes háború" összeesküvés elméletét kidolgozták. Ezért tudod ilyen jól, hogy valóban létezik ilyen.
shaumbra-hu.info/modules.php?name=News&file=print&sid=287

És ha ez belinkel, gyilkos, minden képzeletet felülmúló "összeesküvés elmélet kevés, akkor még belinkelhetem a cion bölcseinek az jegyzőkönyvét is, de akár a 2004-es titkos izraeli magyar megállapodás jegyzőkönyvét angolul.
Mindegyikből kitünik, hogy pusztítjátok a világot, az embereket, hogy világhatalomra törhessetek.
Elhiszem, hogy tanulod a magyart telawivban, de sem az írásoddal, sem a beszédeddel nem tudsz megtéveszteni senkit, sem beférkőzni észrevétlenül a magyarok közé!
Maradj a saját hazádban és rendezkedj ott!!!
szabosa
:( nézzétek el nekem, hogy ilyen hosszúra sikeredett...csak jött...
@Igaz: @Csubaka: - lehet, hogy egyszerűbb a képlet mint sokan gondolnák. Mi csak azért látjuk, érzékeljük másként a minket körülvevő világot mert benne "élünk" és nem élősködünk rajra! :))
A páromnak is rendes, tisztességes vállalkozása volt, 9 év után két hete fejezte be végleg 3,5 milla veszteséggel. A párom előtt, pontosabban a párom ott eladó volt és havi 1,2 milliós forgalmat bonyolítottak. Amint megnyílt az Ó budai bevásárló központ, a forgalom lecsökkent havi 400-450e Ft ra de még az sem volt rossz, mert abból a havi rezsi, bérleti díj + közös költség 200+78e Ft volt és a fennmaradt ca. 170e Ft ból 80e Ft ot ki lehetett venni. Szerencsére volt karácsony ami gyakran duplázta a forgalmat de hát az csak két hónap! Azóta eltelt néhány év, házon belül váltottunk helyet is a kedvezőbb fenntartási költségek miatt, a legutóbbi helyen már csak 67e Ft volt a bérleti díj és 38e a k.költség de már három éve szinte ezt sem tudtuk kitermelni a gyakran napi 3000Ft os bevételekből. Az emberek már nem költenek, illetve nagyon meggondolják, hogy mire. Akinek meg nincs miért gondolkodni az úgy is máshol veszi meg 3x annyiért :))) Ez így már nem kereskedelem....
Most ismét csak egy kereső van a családban 4 főre és én is csak egy hónapja dolgozok de legalább van mit, igaz ez is ismerős révén jött össze mert másként nem megy...

A 7 év munkanélküliségem alatt ugyan sikerült dolgozni egyszer 7 hónapot az Office Depotnál de ott si könyörögni kellet szinte, hogy vegyenek fel mert akkor éppen az a lakásomba került volna. Hét hónap után kirúgtak és aki megtette az is egy fiatal zsidó gyerek volt, mint kereskedelmi igazgató. Igaz lett volna protekcióm de nem éltem vele.
Nem régen dolgoztam egy építkezésen, éjszaka őriztem a "téglát" :) Eg yhónap elteltével kirúgtak mert a telefonomat kikapcsolták és nem tudtak hajnali 3 kor elérni az otthonomban. Ennek köszönhetően nem voltam beszámítható. A fizetésem egy jó részét is lenyúlták, arról men is beszélve, hogy nem másnap kaptam meg hanem csak két hét múlva. Nem azért mondom de aki itt kirúgott az is zsidó volt :) Hogy ezek mindenütt ott vannak, főleg ahol feketén folyik a pénz.
A mostani munkahelyem egy Magyar-Cseh társulás, eddig minden nagyon frankó ha nem veszem figyelembe, hogy fizukor itt is lenyúlták a beígért 6000Ft os étkezési hozzákárulást.... de ezért már szólni sem mertem, remélem a következő hónapban nem felejtik el.
A munkanélküliségemről meg csak annyit, hogy az elején ami járt az addig eltöltöt munkaviszonyomra 9 hónap segély ami akkor havi ca. 29000Ft volt napi ezervalahány forint. Ezt elhasználtam ezután már semmi sem jár a számon kívűl. Nem kaptam szociális segélyt de nem is tartottam rá igényt mert amilyen feltételekhez kötötték az már szinte megalázó volt. Közel 4 evet úgytöltötem el, hogy még csak nem is voltam regisztrált munkanélküli. Segélyt nem adtak, állást, tovább tanulást, szakmai átképzést nem biztosítottak, nekem nem, de rendszeresen jelentkeznem kellett és beszámolni a munkakereséssel eltöltött időmről és dokumentálvav igazolni, hogy tényleg kerestem a lehetőséget.
Egyszer eg yrossz címre küldött értesítést nem kaptam meg, ezért nme jelentem meg a hivatalban és töröltek a nyílvántartásból ezért vagyok nem regisztrált. Leszarom! Elmentek az évek, ez nem fog beleszámítani a nyugdíjamba ha egyáltalán lesz olyan, viszont igy nem vagyok naponta szembeköpve és lehordva egy tehetettlen hivatal álltal a sikertelen álláskeresésem kudarcai miatt.
Én akartam dolgozni, bár mit csak pénz legyen belőle de nem kaptam lehetőséget mert mindenhova azt a legjobbat keresték akinek 1000 lehetősége van és nem azt aki azt az egyet is nagyon megbecsülné, hiszen az élete a tét. Ezért sok válogatós vállakozó rá is faragott az alaposan kiválasztot egyedekkel mert azok hamarosan odébb álltak ha nem nyaltak be nekik :)))
Csubaka
@szabosa: Megtisztelő számomra, hogy megosztottad velem történetedet.
Nagyon sok tekintetben teljesen hasonló cipőben jártam évekig. 1984-től voltam kisvállalkozó , hol fő hol másodállásban, de folyamatosan.Aztán csődbe ment a főállású munkahelyem és munka nélkül maradtam. A másodállás csak időszakos néhány tízezer forintos jövedelemmel egészítette ki jövedelmemet, de attól a pillanattól a törvények értelmében az lett a fő állásom. Munkanélküli segélyt 26 év folyamatos munkaviszony után azért nem kaptam, mert volt másodállásom, tehát éljek meg abból. Az államot csak az érdekelte, hogy a megkeresett pénzem után adózok e, de hogy meg tudok e élni belőle már cseppet sem. Dolgoztam én fehéren, feketén, szürkén, mert élni valamiből kell.
Majd tíz év után végre folyamatosan foglalkoztató munkáltatónál helyezkedtem el és mit mondjak még egy kis karrier építésre is futotta. Közép vezetője lettem egy részlegnek. Egy idő után munkám és az azzal járó felelősség folytán néhány furcsasággal találkoztam amit több fórumon meg is említettem. Pár hónap múlva munkavégzésemben talált kifogások miatt leváltottak. Követeltem, hogy indítsanak fegyelmi eljárást ellenem, hogy törvényileg tudjam megvédeni magam, de erre a vezetőm (akivel végül is a konfliktusom támadt) nem volt hajlandó. Áthelyeztek és kezdhettem mindent elölről, a betanított munkás munkakörből. Egy évvel később a külföldi megbízó átvilágítása során a volt főnökömet feladatának elvégzésére alkalmatlannak ítélte és a cég vezetését tájékoztatta, hogy amennyiben nem távolítják el a vezetésből visszavonja a megbízást. Én közben továbbképeztem magam és új beosztásban magasabb bérért új részleghez kerültem. Mit gondolsz mi történt? A leváltott főnökömet nevezték ki e részleg vezetőjének. Ennek alig egy éve. Azóta ez a részleg is kishíjján tönkre ment,de isten nem bottal ver. Én még itt vagyok, de őt és a slepjét az új külföldi válságmenedzser egy hét alatt lapátra tette. Még sem éreztem elégtételt, mert ez az ember a következő munkahelyén az ittenihez és az enyémhez hasonlóan még számtalan ember életét keseríti meg teszi tönkre.
Pedig ő nem zsidó.
perta
Egy magyar, egy cigány és egy zsidó sétálgat a Margitszigeten, amikor megjelenik egy dzsinn. Azt mondja a dzsinn:

- Na, mindenki kívánhat egyet, azt én teljesítem.

Megszólal a cigány:

- Te dzsinni, én csak annyit szeretník, hogy gyűjtsed összeje a világ összes cigányát, telepítsed le őket India környékén, oszt hagy élhessünk mi ottan békességben, gazdagságban, szeretetben...

- Jól van, elintézem - mondja a dzsinn.

Megszólal a zsidó:

- Dzsinn, nekem is hasonló kérésem lenne. Az összes zsidót tereld egy helyre a világból, Izraelben élhessünk, és békességben szomszédjainkkal.

- Ez is rendben lesz. Hát te, magyar?

- Hát én ezek után csak egy kávét kérnék két cukorral és egy kis tejszínnel...

sakter
@szabosa: Csubaka :Az én történetem is hasonló 2007 dec 31-el adtam vissza a vállalkozói engedélyemet 18 év után, úgy hogy teljesen padlóra tettek. Azóta rokkant nyugdíjas vagyok és azzal töltöm az időmet hogy rájöjjek arra hogy kik és hogyan tették ezt velem. Ma már tudom és hintem is az igét csak azt sajnálom hogy az egészségi állapotom miatt a tüntetéseken nem tudok részt venni.
Küldök egy linket ott megírják a lényeget arról hogyan akarják tönkretenni és rabszolga sorba taszítani az embereket a zsidok. Ők azt mondják hogy hazugság és nem ők írták de a lényegen nem változtat mert szóról szóra igaz.
CION BÖLCSEINEK JEGYZÕKÖNYVEI www.radioislam.net/hongr/cionp.htm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.