A H1N1 elleni védőoltás kapcsán, napról napra röppennek fel hírek, amelyek egyes esetekben aggasztónak tűnnek, máskor pedig a témával kapcsolatos összeesküvés elméletek sorát gyarapítják. Itt van például egy magyar nő története, akinek (állítása szerint) a H1N1 elleni vakcina káros mellékhatásai miatt, gyökeresen megváltozott az élete.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lazulljel18
Az eggyik ismerősőm két napja adatta be magának és fejfájása(agya fáj jóbban mondva) meg hányingere is van.Bármilyen gyógyszert vesz be nem múlik a fájdalom jellentkezzen akinek ilyenje volt köszi
bigyibogyo
csak a kommenteket olvastam el. mar ne mcsak 10 millio szakerto es politikus orszaga vagyunk, hanem 10 millio virologus orszaga is. orom itt elni :P
bennem szep lassan kialakult,h melyik oldal velemenyeben bizzak.
azert durva kaosz van az emberek fejeben. nem csak arrol,h kell oltas vagy nem. arrol is,h egyaltalan mi az a virus, mi azaz influenza...

haver tegnap megkapta delelott, mind a 2ot (2 vall). delutani edzesre fajt mind a 2 valla. ez mellekhatas vagy alap,h szuritol faj az izom?
kiscserkész
Nekem csak az rohadtul gyanús az egészbe hogy egy magyar gyűlölő politika folytatás közepette erőltetik ezt a védőoltásnak nevezett akármit.
szaboria
Slanger van elégbaj lehet, hogy tréfának szánta de ez viccnek spk .
nikolcica126
Én egy 13 éves ózdi lány vagyok és még anyukám se tudja eldönteni hogy beadattasuk e az oltást vagy ne.Egy hete fertőződött meg H1N1 vírussal egy nagyon kedves barátnőm aki mára Miskolcon fekszik a gyermek intenzíven sajnos!!Így már nem csak ózdon ,de Magyarországon bárhol lehet H1N1-el fertőzött!!DE akár az oltás is okozhat ilyen súlyos problémát!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.