Gyalázatos alaknak nevezte egy szocialista országgyűlési képviselő a köztársasági elnököt. Szanyi Tibor kérdésünkre telefonon már finomított kijelentésén. Azt mondta: azt tartja gyalázatos cselekedetnek, hogy ünnepi beszédében Sólyom László párhuzamot vont az MSZP és a Rákosi-korszak, valamint az MSZMP közé. Az államfő beszédét más szavakkal ugyan, de bírálta az MSZP elnöke is.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Ja és a lényeg!! A Katica néniknek, meg a többinek!!

Nem a Szanyi volt az MSZMP tag!!

Érdekes amikor a cigány cigányozik, a zsidó zsidózik, a kommunista kommunistázik, és rajtunk röhög a világ!!
hsaliani
Solyóm mint közt. elnök úgy viselkedik mint ,ha mondjuk ,egy foci bíró azt kiabálná ,hogy " az én csapatomnál van a labda!!"

Marlin ,igazad van , mindent leirtál amit én is gongolok a ke-röl, és Szanyiról.
Végigolvastam a kommenteket, csak az volt az ellenérv,hogy a ke. a nagy főméltóság , első ember ,és azért nem lehet bírálni.

51kacsa
@hsaliani: Hát ez az! Maga a pozíció az ország egyik főméltósága! De aki azzt a pozíciót betölti az méltó-e erre titulusra?
Mindenféle hülyének el lehet engem hordani, de akkor is marlinnel értek egyet.
Sólyom nem volt és nem is lesz soha pártatlan, ezért kap ennyi bírálatot, szépet és nem szépet egyaránt!
51kacsa
@Csubaka: Ja és Neked azért köszönöm a felvilágosítást! Az ember más véleményéből is tanulhat. ti.: mindenkinek van véleménye. S én úgy vagyok, ha tudnak győzzenek meg, de tényekkel, azok pedig makacs dolgok!
Csubaka
@51kacsa: Valóban!Egy szavam sem lenne, ha Szanyi állampolgári kötelessége lévén - nem egy internetes blogban, nem csak úgy a világba, hogy mindenki hallja,hogy ő mennyire faxagyerek - feljelentette volna Sólyom Lászlót hatáskörének túllépéséjért. Ennyi. Ez a tény viszont nem történt meg.
Az viszont igen, hogy Magyarország Miniszter elnöke, és az MSZP elnöke (egyszemélyben) bizalmatlansági indítvány nyújtott be hivatalosan és írásban saját maga ellen. Alig két hónappal a 80%-os támogatottság megszerzése után.
Ez az ember gyakorlatilag hülyét csinál az egész országból, de leginkább azokból akik bíztak benne, akik hittek neki. Szanyinak akkor csupán annyi szava volt "Gyurcsány nélkül is menni fog, ha úgy hozza az élet ".

marlin
A Köztársasági Elnök Úr - gondolom megint mint "magánember" - a rá jellemző bátorsággal, okossággal, erkölcsi(?) és morális(?) "elhivatottsággal" és büszkeséggel belerugdalt a döglött oroszlánba!!
Ez egy ilyen (ország) bocs!, ilyen köztársaság!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.