Pártpolitikai vitákba is beleszólt az államfő csütörtöki beszédében; minősítette a parlamenti többséget, ami már nem közös véleményt fejez ki - reagált pénteken Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke Sólyom László köztársasági elnök előző napi beszédére.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Lendvai Botox Mumia csak egy szaros partelnok, Solyom meg a koztarsasag elnoke. Es siman beugat neki? Mas munkahelyen ezert paros labbal rugnak ki. Mar ahol nincs olyan fene nagy demokracia, mint a parlamentben.
furfang
Ezt nem bírom a szoclibekben, hogy állandóan meg akarják szabni, hogy ki mit mondhat és mit nem mondhat, és az hogyan mondhatja, milyen hansúllyal, milyen körülmények között. Hagyjanak már békét az embereknek, hogy ki-ki úgy tegyen ahogy akarja. Ha bajt csinál ott a törvény majd megkapja a büntetést, de ne dirigáljanak állandóan, és ne akarjanak mindenkit a saját képükre formálni!! Nem vették még észre, hogy száz évek óta nem megy? Nem is fog! Gőzük nincs sem a liberalizmusról, sem a demokráciáról!
feketeözvegy
egyre jobb képeket tesznek fel erről a bosziról
bigyibogyo
@furfang: hej, te akarod bezaratni a tv -ket :)
akkor most ki mondja meg?
furfang
@bigyibogyo: ezt nem értem, én nem akarom bezáratni a tv-ket! Ilyet nem írtam! A műsoraik színvonalával ( RTL-TV2) abszolút nem vagyok megelégedve, de ez nem gond, mert nem nézem. Én azok közé tartozom, akik bekarikázzák a műsorokat amit fontosnak tartanak. Ez a két adó csak akkor kerül fel, ha egészen kivételesen valami jó filmet játszanak, de az oly ritka, mint a fehér holló. Legalábbis az én ízlésemek nem felelnek meg a műsoraik.
bigyibogyo
sry, kevertem a nick -et messzelato volt :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.