A nyugdíjkorrekció jövőre folytatódik, az ellenzéki pártok ennek ellenkezőjéről szóló híresztelései nem valósak - reagáltak a szocialisták. A várhatóan 4,1 százalékos januári nyugdíjemelésen túl az 1988 és 1990 között nyugdíjba vonultak havi ellátása további 2 százalékkal, az 1992 és 1995 között, valamint 1997-ben és 1998-ban nyugdíjazottaké pedig 4 százalékkal nő 2010-től. A válság miatt bajba került idősek sem maradnak magukra, már az idén kedvezően módosult a méltányossági nyugdíjemelésre és az egyszeri segélyre jogosultság feltétele.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@vukkocska: Nyulakat tartok, tyukokat mert megtanultam,hogy csak magamon tudok azzal segiteni ha saját magam termelem meg a husnak valot ezen kivül zöldséget is magamnak meg termesztem.Ésvan egy nagyon aranyos keverék kutyusom.51 kacsa már egy másik foromun olvasta milyen végzetségem van.
A kerzdő mondatával van hiba hogy jobban utána jártam.Az internet világában azt hiszem ezt már mindenki meg tudja tenni aki internetezikBe is fejezem mert nem ez a forum témája.
51kacsa
@szaboria: Te pontosan az az ember vagy, akinek tényleg nem érdemes a kedvére és nem is lehet a kedvére tenni! Csak puffogsz! Tedd ezt továbbra is! Egyébként a véleményeid alapján nem is tüntél fel nekem a többi hír olvasásakor! Az internet világában valóban sok midnent ki lehet deríteni. De!!!
És nekem el a lényeg! Létezik olyan gesztus, amit udvariasságnak hívnak! Én nem kérdeztem, hogy Te ki vagy és mit dolgoztál! Most már van képem Rólad! Bemutatkoztál! További kellemes szapulást!
Tudod, akit szidnak az annál egészségesebb lesz! Üdv.!
Evikati
@szaboria: inkább magyarul írj! Helyesen: no komment. (No comment.)
szaboria
@Evikati: Igazad van csak siettem és már lenyomt az elküldöm gombot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.