A prof. kiselőadása a Videoklinikán.

Forrás: videoklinika.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
Czeiczel már gyógyszerkutató is lett? Úgy tudtam genetikus.........
kramermoni
Igy nyilatkozik az orvosgenetikus, én pedig ,úgy ,hogy nem kell ide fogadatlan prókátor , nem az alapján fog sztem. egy kismama dönteni, hogy ki -mit javasol,,hanem az az Ő döntése lesz,hogy beadatja ,avagy sem. Túl van már nagyon lihegve a dolog!! eddig cáfolták,h világjárvány, Ő azt állitja és bizonyitja, hogy az lesz. na nem csak orvosgenetikus Ő jövőbelátó is, több tekintetben is eszerint, 1/ világjárvány lesz, 2./ ártalmas a magazatra ,ha nem adatja be a kismama.. , sok minden van ami bizonyitottan ártalmas a magzatra, de vajon ez bizonyitott tény, vagy feltevés....?!
ugyeugye
na persze. ha meg születik egy beteg vagy fogyatékos gyerek, majd széttárja a kezét, hogy ez simán belefért az egy százalék kockázatba....

Minden embernek maximálisan devalválódnia kell ebben az országban?
feketeözvegy
@kramermoni: érdekes lenne ha betudná bizonyítani ...... és pont ez az én problémám, azt sem tudják bizonyítani hogy az oltás nem káros a magzatra csak évek múlva derül ki...
Megdee
Kedves Professzor Úr!
És azért ki felelős, ha az illető ember az oltás miatt hal meg, lásd volt rá példa.
Milyen vakcina az, amelyet egyik nap be lehet adni a terhes anyáknak és a pici gyerekeknek, a másik nap nem, mert nincs eléggé kitanulmányozva.
Érdekes, hogy a terhes anyának még egy fájdalomcsillapitót sem lehet bevenni anélkül, hogy meg ne konzultálja az orvosával. Most pedig ilyen radikális vakcina nyugodtan terjeszkedhet a szervezetében és a magzatéban is.
Ugye volt már Németországban anno Contergan bébi születések is. Csupán egy fájdalomcsillapító bevétele miatt.

Professzor úr beállt a sorba. Egyszer már megmutatták neki, hogy el tudnak vele bánni, ha akarnak, most ugy döntött, hogy nem megy bele a játékba.
Minden évben van influenza járvány.
Én egyszer megkérdeztem a gyermekorvost, amikor még kicsi volt a Fiam, hogy mi a helyes, ha beadatom, vagy nem.
Azt mondta, hogy 1/ hol biztos az, hogy megkapja az influenzát? 2/ ha beadatom, akkor is előfordulhat olyan mellékhatása, hogy rosszabbul lesz, mintha átvészelt volna egy influenzát.

Nekem rengeteg betegségem van, de még soha nem kaptam el az influenzát, csupán meg szoktam fázni.
orogordog
Lobi tagja Czeizel is. Ember élet nem számít csak a vagyon.
Belénk beszélik a járvány, hogy eltudják adni az oltóanyagot. Holtakat is képesek prezentálni. De sorsát senki nem kerüli el ők sem élnek öröké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.