A radikális Jobbik igazi veszélyt, fenyegetést a polgári, jobbközép táborra jelent - erről Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke beszélt a Magyar Nemzetben szombaton megjelent interjúban.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Vklicskó ma, 10:
Azokból alakult a jobbik, aki nem konszolidálódtak Csurka módra. Remélem ez a jó szokásuk meg is maradt.

---Lacinak nagyon a szemébe log a haja nem lássa tisztán a helyzetüket. A bajsza meg a szájába ezért nem mond értelmeseket.
2/3 csak állom, egyszerű többség meg elérhetetlen számukra. Ezek már igen régen jártak vidéken.
pacsirta
Úgy veszem észre, hogy jól van minden , így ahogy van.
Az este véletlenül megláttam gyurcsány ferencet, kampányolni.
Legalább visszakapjuk, de megérdemeljük!!!
kiscserkész
@pacsirta ma, 18:01:

Mert csak MSZP, és a FIDESZ létezik? Vagy szerinted a Fidesz lenne a megváltó? Szerintem vannak ezektől tisztábbak és értelmesebbek is.
szaboria
@pacsirta: Nem az utcán de a másik már a piacon is mert tudják akkor van ott a legtöbb ember a faluból., bocsánat városból még nem szoktam hozzá nyár óta csak még azt nem tudjuk minek nics út nincs csatorna Pné Ildikó már mindent meg gért csak rájuk szavazzunk.Mily meg lepő sok városlett az idén ahol Fideszes a polgármester Solíom a kérésüket elfogadta. Úgy tudtam addig nem lehet város anig nincs csatorna nincs a telplése kiépit ve az utcák utja de lehet, hogy lemaradtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.