Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint az a fő különbség Molnár Oszkár (Fidesz) és Szabó Éva (MSZP) szavai között, hogy míg az előbbinél a megbélyegzés, utóbbinál az aggodalom és a segítő szándék dominált.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@szaboria: mszp.hu/balkozep

Ha ezen az oldalon megtalálod a 2008 júniusi számot kérlek értesíts!
szaboria
@Csubaka: nem található csak úgy érzem meg kezdödöt a nagy sz....r kavarás. Egyik nap Mszp másik nap majd Fidesz re kersnek tücsköt bogarat.
Csubaka
@szaboria: És ez csak a kezdet!
Tudod a számomra a furcsa, hogy a JOBBIK hirtelen kimaradt a hírekből, pedig a szociknak félni valójuk igazából a Vonától van, mert az Orbán Viktor ahhoz képes békés uriember.
messzelato
@Csubaka: Azért mert Vonát nehéz belevonni olyan ügyekbe amihez semmi köze.Egyébként meg jobb kimaradni a sárdobálásból!Tisztább marad az ember.
ugyeugye
amikor előkerülnek ilyen ügyek "hirtelen", mindig azért fáj a fejem előre, mert tudom, h megint valamiről el akarják terelni a figyelmünket. Nem érdekel, ki mit hogyan mondott és hogyan aggódja agyon magát. vizsgálják ki az állítást, ha nem igaz, akkor is cselekedni kell, ha viszont mégis igaz...
szaboria
@Csubaka: A fiam is pont ezt mondta szép csendbe beérnek mindenkit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.