"A magasabb segélyek érdekében ördögi eszközökre is képesek tudatlan és befolyásolt anyák. Olyan gyógyszert is képesek beszedni, amelynek következtében súlyosan sérült gyermekek jönnek a világra. "

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@ugyeugye: @ugyeugye: egyetértek igaz sok ilyen eset van és történik
Január
Veres János felesége 19, Molnár Oszkár egyhíján 20. Ez a cikk a tehetetlenségről szól, ha valóban így van vagy, ha nincs tisztázni kell. Annyi mindenre alakult itt már parlamenti vizsgáló bizottság, egy ilyen kétes jelenség kivizsgálására miért nem?- és akkor a vizsgálati eredmények tudatában lépjenek a hatalmonlévők. Vagy jó szokásukhoz híven titkosítanák?
Az állampolgárok által befizetett adóból történő kifizetések vizsgálatával kellene kezdeni, az az országpénze, annak ellenőrzése, hogy hová, és miért, mennyire hatékonyan használják fel bizony elmaradt eddig még. Egy családban is utánanéznek, ki hová költi a családi kassza tartalmát. Az ország kasszája, csak a léptékekben különbözik.
ugyeugye
@picike: sajnos. az lenne a jó, ha nem kellene híreket hallgatnunk, mert minden rendben menne! :)
messzelato
@ugyeugye: Na az lenne itt az igazi utópia.Ha csak egy olyan nap volna mikor csak pozitív hírek jönnek én már annak is örülnék.
5hazi
Nincs ebben semmi bonyolult! Meg kell vizsgálni melyik önkormányzatnál mennyi emeltösszegű segélyre jogosult van, És ezek tükrében felmérhető,hogy tényleg hülyék országa vagyunk-e vagy csak a csalóké!

Szerintem meg mind kettő mert ezt tűrjük ami itt megy a rendszerváltásnak nevezett akármitől!
eberti
Nem azt kellene elemezni,magyarázni ki mit mondott,hanem azt hogy: igaz-e amit mondtak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.