Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, egyetértenek-e a pécsi vízműben történtekkel. Olvasóink többsége elítéli a visszavétel módszerét. Most a Rába állandó szennyezésével kapcsolatban érdeklődünk.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
novanda
klicskó! te teljesen beteg vagy. nyugodtan törölheted mindenki válaszát az aljas beírásaidra a trágya oldaladról. akkor legalább önmagaddal beszélgetsz tovább, névtelenül.
klicskó
Tiltsál le engem is, minta Máv szóvivőt, az ingatlanmagazin.com-ot, vagy Schreck Ákos építészt.

Mert te ezt tetted. Ezért nem derült ki, hogy miért került 3x annyiba a sinek felszedése a nyugatinál, mint eredetileg tervezték.
furfang
@klicskó: lám lám úgy látszik valakik úgy vannak, ahogy a mondás: " ismerem én a kritikát, csak nem szeretem " Valakik nagyon találva érzik magukat! Hogy hányan szipolyozzák ezt az országot te jó ég! Ez a szoci bagázs pedig mint értelmi szerző jókora ernyőt tart feléjük.
Edy Andre
Urak, vagy hölgyek, vagy mittudomén, be kellene fejezni a személyeskedést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.