Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, egyetértenek-e a pécsi vízműben történtekkel. Olvasóink többsége elítéli a visszavétel módszerét. Most a Rába állandó szennyezésével kapcsolatban érdeklődünk.

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
klicskó
A Pécsen történt események megítélésére nem alkalmas ez a honlap, mivel a tulajdonosa a Suez Environnement, tehát a franciáké.

Enyhén szólva manipulatív, egy ilyen eredményt objektívnek feltüntetni. Ez így vicc.
Csubaka
@klicskó: Ráadásul szemen szedett hazugság az egész!
El kell olvasni a lisszaboni szerződést és mindenki rá jöhet, hogy miről szól a történet. A totális globalizáció folytán a keletinél sokkal tőke erősebb multik birtokolni akarják a kelet európai országok természeti erőforrásait.
Pécsett már hat éve folyamatosan az országos átlagnál nagyobb mértékben emeli a vízdíjakat a Suez. Néhány év és franciák mondhatják meg, hogy ihat e a magyar a saját vizéből és mennyiért, Aki nem tudja megfizetni dögöljön meg,vagy húzzon el innen. Egyébként pedig bírósági ítélet utasította vissza a Tettye Zrt és a Pécsi önkormányzat elleni vádakat egy kivételével, az pedig a Suez számítógépes szoftverére vonatkozott, amit amúgy a pécsiek nem is használtak egy percig sem. Meddig lehet még büntetlenül, uszítgatni az embereket. Erre is van törvény, de a saját kormányunk a multik leányvállalátnak tekinti hazánkat.
novanda
Kedves klicskó!

A honlap tulajdonosa én vagyok, és nem tudok róla, hogy francia lennék. Másrészt senki nem állította, hogy a felmérés reprezentatív vagy akár csak objektív.

Ráadásul senki nem ítélte meg a Pécsen történteket, csak feltettünk egy kérdést, de gondolom ez a nüansz téged nem zavar. Sebaj. Ennyi butaságot egy hozzászólásban már régen olvastam.
novanda
Kedves klicskó!

Nem tudom ki vagy, ezért nem is szeretnélek beavatni az életpályám részleteibe, és valószínűleg nem is vagy elég bátor ahhoz, hogy felfedd a kiléted, mint ahogy tetted azt olyan bátran az én kilétemmel.

Ha nem emlékszel rám, akkor bizonyára nem dolgoztál ott a műsor elindításánál, én ugyanis már az első naptól kezdve az Este riportere voltam, amíg el nem vitt a BBC.

Ez a három betű szerintem az objektivitásomról, és a tanult szerkesztési elvekről is elmond ezt-azt, neked persze lehet, hogy ez sem elég. Azt pedig végképp nem értem, mindehhez hogyan kapcsolódik a Kormányzati Negyed. Az általad citált anyag egyébként nem saját, hanem átvétel (mti).
bagossy
Klicskó! Nem vagy te egy kicsit frusztrált? A komlexusaidat nem itt kellene levezetned!
szaboria
@bagossy: klicsko csak kötözködni tud most is olyat állit amihez nem ért mert a franciák a kisseb tulajdonosok.
klicskó
Persze nem kétlem, hogy ott voltál, csak az én memóriám lehet rossz. (Ezt nem viccből irtam.)
novanda
Mégis ki vagy te, hogy ilyen bátran holdudvarozol, ballibozol általad nem ismert embereket? Ráadásul mindezt gyáván, álnéven. Ha valóban kollégák voltunk, akkor a beteges rosszindulatod csak még elszomorítóbb.

A hozzászólásod önmagát minősíti.
furfang
@klicskó: köszi a világos, értelmes és nagy tájékozottságra utaló hozzászólásaid. Nagy szükség van rájuk! Ebben a témában is tömören összefoglaltad a lényeget, ezért abban a pillanatban reagált a honlap tulajdonosa, ami nem volt véletlen.

@Csubaka: messzemenően így van, ahogy leírtad

@szaboria: egyszer már kérdeztem, de ismét megkérdezem, mi a jó Neked abban, ha pl.a közművek idegen kézben vannak? Az áremelésen kívül milyen érdemeket tudsz felsorakoztatni elkötelezettséged mellett?
klicskó
Nem rosszindulatból irtam. A sajtófönöki állás bizalmi. Ezen nem lehet vitatkozni.
Ez tény.

bagossy
Novanda!

Ne foglalkozz az ilyen gyáva, névtelen férgekkel. Ha nem emlékszik, akkor majd utána néz az archívumban! Ebből is látszik, hogy ő nem volt sem ott, sem máshol, ezért is ilyen kib.... irígy, mert egy frusztrált, sikertelen senki. Ő akkor boldog, ha válaszolsz a rosszindulatú szövegeire, ballibozásra, stb. Még ő hadovál objektivitásról? Amit ír, az tele van helyesírási hibákkal. Ebből arra következtetek, hogy esetleg takarító lehetett ott, ahol te vezető riporter voltál.

Üdv, b
klicskó
@bagossy: Tudtommal te a felesége vagy Balázsnak. Ezt szóban is elmondhattad volna neki.
Elég családias lett itt a légkör. :DD

klicskó
bagossy
Nyomozást indított a kormányzati negyed ügyében a Nemzeti Nyomozó Iroda. A nyomozás az Állami Számvevőszék feljelentése alapján indult, többek között azt vizsgálják, jogszerűen fizettek-e ki 3 milliárd forintot használhatatlan tervdokumentációra, és 100 milliót bérekre, végkielégítésekre, jutalmakra. A kormánynegyedprojekt körül kirívóan sok egykori Gyurcsány-munkatárs vagy üzletfél tűnt fel s kapott jól jövedelmező megbízásokat. Egyébként a projekt 12 milliárdba került. Elqrták.

Na itt volt vezér Novanda. Aztán jött a vizpiac.

(ha csúnyán beszélsz, folytatom)

novanda
klicskó! te teljesen beteg vagy. nyugodtan törölheted mindenki válaszát az aljas beírásaidra a trágya oldaladról. akkor legalább önmagaddal beszélgetsz tovább, névtelenül.
klicskó
Tiltsál le engem is, minta Máv szóvivőt, az ingatlanmagazin.com-ot, vagy Schreck Ákos építészt.

Mert te ezt tetted. Ezért nem derült ki, hogy miért került 3x annyiba a sinek felszedése a nyugatinál, mint eredetileg tervezték.
furfang
@klicskó: lám lám úgy látszik valakik úgy vannak, ahogy a mondás: " ismerem én a kritikát, csak nem szeretem " Valakik nagyon találva érzik magukat! Hogy hányan szipolyozzák ezt az országot te jó ég! Ez a szoci bagázs pedig mint értelmi szerző jókora ernyőt tart feléjük.
Edy Andre
Urak, vagy hölgyek, vagy mittudomén, be kellene fejezni a személyeskedést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.