Jön Orbán Viktor fasisztoid uralkodása, ami nagyon, de nagyon rossz lesz: talán a nap se kel föl többet. Olyan nagy meglepetésre nem számítok a választási kampányban, mert már most látni, hogy a két nagy párt mit fog a zászlajára tűzni. A Fidesz az elkúrt Magyarország sokkoló statisztikai adataival győzködi majd a bizonytalanokat, az MSZP pedig Orbán Viktor fasisztoid királyságának rémképével próbálja aktivizálni a nyugdíjas társadalom sci-fi rajongó részét.

Forrás: hetivalasz.com
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@bigyibogyo: Demjánnal karöltve korcsolyázhat a plázák pályáján mert Ő inditotta el ezt a sok plázát, melyeknek többégi tulajdonosa nem magyar.
Január
Amennyiben a Fidesz nyeri a választást, lesz gondja elég: Nem kormányozhat egyedül, koaliciós partner , ha tetszik, ha nem csak a Jobbik lesz. Együtt meg lesz a minősitett többség. Nyilván ezért a Jobbik is bele fog szólni a dolgok menetébe. Ellenzékként - lehet, hogy padlóra lesz küldve az MSZP, de - már nem az az MSZP, amelyik 2002-ben elvesztette a választást....
Aztán, hogy mi lesz a demokráciánkkal azt pedig, megnézhetjük.....
csikknorisz
Ekkora paranoias marhasagot.. A humor cimke lemaradt rola:)
barew7
@Január: Miért, most szerinted mi van a fene nagy "demokráciánkkal"?????
Január
@barew7: A retorika szintjén még meg van, még beszélnek róla....
ophisz
Idézet a írás végéből ami vélemény ,hozzászólás is lehetne , mert én is talán mások is igy gondoljuk. "De mit számít a valóság, amikor egy szocialista miniszter nagy nyilvánosság előtt akar hülyét csinálni magából, csak mert gyurcsányista lelkesedésből túlpörögte a házi feladatot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.