Feljelentést tett a Zala Megyei Főügyészségen egy roma fiatalember, akit állítása szerint civil ruhás rendőrök vertek meg, miután leszállítottak a buszról - közölte szerdán a Zalai Hírlap online kiadása a fiú édesapjának elmondása alapján.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Agyam bugyog: a cigány pofozkodik, mert cigánynak nevezik. :)
Különben meg ismerjük a legendás cigány igazmondást: az a "pofon" körülbelül így hangzott: "Né szójjá bé, mer' elvágom a torkod, kiirtom a családod, oszt' megb@szlak anyád hátán, hogy a rák égyé ki a bélédét!", és vélhetően egy kés is előkerült. Meg szerintem a "lecigányozás" is nagyjából egy csúnya nézés lehetett, amiből emez rögtön rasszista ügyet kreált - bár visszatérve: miért is rasszizmus, ha cigánynak nevezik a cigányt? Na mindegy, remélhetőleg még fél év, és nemhogy pofozkodni nem mernek majd, de fülüket-farkukat behúzzák az utcán hátrányos helyzetű országtársaink.
klicskó
Nem azért verték meg mert cigány, hanem mert pofozkodott.
Csubaka
Na megájjj vazzeg!!!Reszkethet mindeki aki a buszon ült,mert ezek elkezdik majd kinyomozni, hogy ki hívta ki a rendőröket.
Apát is be kellene hívni a rendőrségre egy bemutató előadásra, amiért nem nevelte meg a hülyegyerekét.
Csubaka
'Elmondta még, annyi információja már van az ügyészségnek, hogy Zala megyében a rendőrségnek nincs fehér Opel Astra autója. '

Biztos stoppoltak a zsaruk, mert a saját autójukkal már túl voltak a megengedett kilóméteren!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.