„Tűrhetetlen, hogy egy feloszlatott katonai alakulat az országban grasszáljon és félelmet keltsen.”

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Ahol a becsület végződik ott kezdődik a politika!!!!!!!
Wik
Ezt a szerencsétlen nőszemélyt valakinek fel kellene már világosítani arról hogy a pártoknak a szavazóikat KELL (kellene !!!) képviselni és a választók akaratát kellene képviselni nem a maszop leszerepelt,tolvaj,tagjait. Inkább azon gondolkozzon el a botox reklám hogy miből fog megélni ha nem dumálhat hülyeségeket a parlamentbe mert már a kutyák is megvesznek az ostobaságaitól.
reallatas
Igen az még tűrhetetlenebb, hogy a derék rendőreink nem képesek a közbiztonságot garantálni! Mondjuk ilyen vezetéssel hmm....
batukán
Tisztelt Lendvai Ildikó!
Nem kell karattyolni, ezt Önöknek köszönhetjük,mert amíg azzal voltak elfoglalva, ki tollasodjon meg jobban, természetesen a mi seggünkről lopták le a tollat és most itt állunk csupasz fenékkel, addig a többi párt sütögette a maga pecsenyéjét .
Most meg ámulnak, bámulnak és nem értik mi történt azon idő alatt.
reallatas
Meg kellene már érteni végre, hogy akkora a bizalmi válság, ami már áthidalhatatlan szakadékot jelent. Eső után köpönyeg!
batukán
@reallatas: Így ahogy mondod:Eső után köpönyeg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.