Bajnai Gordon szerint a Sajóbábonyban történtek azt a veszélyt igazolták, hogy a gyűlöletkeltés és a provokáció egyre nagyobb veszélybe sodorja a hétköznapok biztonságát. A Fidesz szerint Bajnai veszélyes.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Nem brják elviselni, hogy egymás után elismerik a teljesitményét.
bigyibogyo
es a fidesz szerint ki nem veszelyes viktor kiralyon kivul?:P
eva1215
A Fidesz annyira homofób hogy mindenkit veszéjessényilvánit .
Bárki megnyilvánul ha az nem őket Isteniti az már rájuknézve veszéjes .
Annyi mocskot szitkot mint amit ők szórnak az máshol elképzelhetetlen -
Az Ekhó és a Hir TV fröcsög valami undoritó minden órábam az össze vágott célpntjukból kis nosztalgiát vetitenek bár már kaptak érte 500 ezer büntit de azért csak sujkolják szerintem a választásig .Ennyire féreg müsorokat várnak el a tömegek?Ebben hisznek? az számomra hihetetlen ,Mondják Kovácsot választják közt elnöknek szóba sem jött még kinn van ottdolgozik de már tegnap ezt a nevet kapta ˇ".köztársasági elnök Kovács 33ezer román hóditó gatyás László" igy komferálta fel az EKHÓ szpiker a beszélgetést .Mocskok.
szaboria
@eva1215: Ez a nagy magyar irigység nem tisztelnek se isten sem embert csak márminél elöbb hatalmon legyenek.Engem már kineveztek nagy MSZP-nek holott csak jó megfigyelő vagyok már többször bebezonyosodott nem beszélek a levegőbe.Én voltam fideszes aktivista de azt a mocskot amit csináltak az én gyomrom nem tudta bevenni.Csak nézük hova lettek a Fideszes alapitók.Fodor, Ungár, Strumpf, Szájer,Áder,stb,ezeket a Viktor vagy hagyta elmenni vagy szépen a holdudvarából elküldete képviselőnek az EU-ba, vagy polgármester lett belólük.Akik most vanna körölöttük azok a talpnyalói úgy ugrálnak ahogy Viktorka fütyül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.