A Jobbik esélyeit elemzi legfrissebb bejegyzésében Török Gábor politológus. A kampány eseményei meghatározók lehetnek abban, hogy ki tud-e törni a Jobbik a kispártiságból, s jelenlétével meg tudja-e alapvetően változtatni a magyar pártrendszert – olvasható a blogon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Lesz-e a Vonából Mezőgazdasági- és Vidékfejlesztési Miniszter, vagy "kap két pofont és hazazavarják"??
furfang
A medián felmérése egy dolog, de az én szoci ismerőseim közül többen a Jobbik mellett törnek ma már lándzsát, úgyhogy Török Gábor elemzését én pl. kétkedve fogadom, a tapasztalat alapján.
mandiner
Én is..kétkedve fogadom..mert ehhez elég elmenni Borsodba. Ott az Ep választáson 50% fölötti részvételnél nyert a fidesz(ami addig ott soha nem törtrént me, mert szoci fellegvár volt mindíg, 18% volt a jobbiké, és az mszp csak harmadik lett valami 8 %-kal. Szerint6em egyértelmű hogy honnan fogytak el a szavazók!
mandiner
De az én kisvárosomban az Alföld közepn 20 éve mindíg az Mszp nyert..most 58%-t a Fidesz kapott, 14-14 volt az Jobbik és az Mszp(számra pontosaqn egyformán kaptaki) a többi meg ejszórtan a maradéknak..ja 4. az Lmp lett..
furfang
@mandiner: de meg is adja Török gábor az elemzésének ilyetén magyarázatát amikor azt mondja " (Sajnos időnként szakemberként nyilatkozók részéről is elhangzott: az bizonyítja, hogy az MSZP-től jöttek a szavazók, hogy a szocialistákat korábban felülreprezentáló helyeken volt igazán erős az EP-választáson a Jobbik. Az ilyen típusú érvelést – ami egyébként akár igaz is lehetne, ha felmérések bizonyítanák - hívják ökológiai tévkövetkeztetésnek, érdemes vigyázni vele.)" Hát persze hogy nem tanácsos az igazsággal még befolyásolni a baloldali szavazókat, mert akkor még több észbe kap netán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.