Cukkolták a csoporttársai G. Ákost (23), aki szerdán megfenyegette őket, másnap pedig lőtt. Ez maga a pokol! Ámokfutást rendezett tegnap a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) G. Ákos (23) elsőéves gyógyszerészhallgató! A PTE Biofizikai Intézetének egyik földszinti előadójában gyakorlati óra megkezdésére várt a csoporttársaival, amikor 12 óra 15 perc körül öszszeveszett egyik diáktársával. Kiabáltak egymással, G. Ákos kirohant a teremből. A folyosói szekrényéből elővette a hátizsákját, abból kivette az engedéllyel tartott 9 milliméteres parabellum pisztolyát, majd visszament a terembe. Ott azonnal lövöldözni kezdett. A kaposvári D. Miklóst (†19) háromszor átlőtte, a fiú szinte azonnal meghalt

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Borsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
"kivette az engedéllyel tartott 9 milliméteres parabellum pisztolyát,"
Korábban azt írták, hogy "sportlövő"!!
" Nem tekinthető sportlőfegyvernek az olyan lőfegyver, amelynek sportjellege egyértelműen nem ismerhető fel, amelyet szokásosan nem sportlövészetre használnak, vagy amely ugyanolyan kivitelben hadi vagy önvédelmi célú lőfegyverként is ismert."
Mivel a 9 mm-es parabellum külső megjelenésében - meg egyébként is - már messziről "hadi fegyvernek látszik" honnan volt a "drogos sportlövőnek" arra engedélye??
bigyibogyo
@marlin: parabellum lehet sportlovo fegyver. mar ha oylan bator,h azt valasztja. vannak sokkal alkalmasabb fegyverek is.
de amugy nem kell a bulvar mediaval foglalkozni. kb eddig meg csak satanista nem volt a gyerek. volt jatek fuggo, drogos, pszichiateri kezelesalatt allo. kreativak (vagy nem:P) a bulvar firkaszok.
SELIG
Az egész eseménysorozatban a sajnálatos események közül kettő kimaradt. Vagy lőtte volna le magát előtte, vagy a rendőröknek kellett volna azonnal lelőni, utána mikor elkapták.
kamazuka
Az adóforintjainktól biztonságosan megszabadítanak!
A saját biztonságunkról nem dönthetünk!
A zsiványnak,gyilkosnak, jogai vannak!
Most egy életen át fog élősködni rajtunk,és mi meg majd ruházzuk etetjük!
Elég volt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akasszunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Borsi
@kamazuka: Esélyes lesz a kényszergyógykezelésre. 5 - 10 év után pedig kiballag....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.