Kiállítás a Páva utcai múzeumban a szélsőséges jelképekről. Várják a gárdistákat is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Nagy baj lehet a balliberális csürhénél, ha már ilyenekkel is kampányolni kel nekik. Előttem egy személybe hitelesebb személy Vona Gábor, mint az elmúlt húsz év összes pártja.
szaboria
@benhur: Ha nekedd annyira hiteles a Vona akkor miért nem voltál a felvonulásukon? Fejezd be a csürhézést mert aki nem tud kulturáltan viselkedni az ne blogozon.Nem vagy tisztában a baloldalisággal.
bigyibogyo
@szaboria: jaj, had csurhezzen. annyiszor mondtam mar ra,h vegre tanult egy uj szot. ha mas nem annyi haszna van szamara,h bovitem a szokincset. jelenteset meg nem erti ha nem magara hasznalja, nade csak turelem kerdese es majd valahogy leszivarog a kis borsoig a fejeben.
igazabol semmivel sincs tisztaban. szajkozza amit a kurucrol felolvasnak neki.
furfang
@szaboria: @bigyibogyo: Csakhogy itt Karsai László a jobboldalisággal abszolut nem vádolható történész kezdett csűrhézni!!!Neki szabad? Benhur csak erre válaszolt!
szaboria
@furfang: Igy pillanatnyilag van csak igazad de vedd a fárdságot és néz meg a bejegyzéseit nincs olyan téma ahol nem tud kulturáltan irni.
Kakastoll
Szóval mindenki csürhe.....a másik szemébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.