Ahogy közeledik a választás, láthatóan a média is egyre jobban figyel a politikára. Az nem meglepő, hogy a pártos (értsd: politikai célok alapján értelmezhető) sajtó fokozottan figyel a kenyéradó gazdák érdekeire és egyszersmind a politikai ellenfelek viselt dolgaira, de még a bulvárban is többet látni mostanában a politikusokat. Ahogy Mesterházy Attila szakállvesztése keresztül-kasul bejárta a magyar sajtót, sokakban merülhetett fel a kérdés: vajon mennyiben tud változtatni a mostani erőviszonyokon a média növekvő aktivitása?

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Mindenre! 2002-ben és 2006-ban is a média nyerte meg az mszp csatáját. Most már kicsit nehezebb dolguk van, az internet, és a bővülő jobb oldali médiumok miatt, de még mindig esélyesek.
vukkocska
@furfang: Azt mondja Török Gábor, hogy a média a torzítás intézménye. Ezzel tökéletesen egyet lehet érteni. Véleményem szerint a 2002-es választásokat nem a média, hanem Gyurcsány Ferenc nyerte meg. Lendületes stílusával nem csak az embereket, hanem Orbán Viktort is le tudta söpörni az emlékezetes párbeszéden. Ez utóbbi sokkal nagyobb hatással volt az emberekere, amikor Orbán Viktornak egy épkézláb mondata sem volt. A bővülő jobboldali média már elég régóta bővült, hiszen Echo tv legalább 10 éve, Hir Tv pedig legalább 8 éve van. Nem beszélve számos országos sajtóterméket.
bigyibogyo
@furfang: regisztrálva: 2002-09-14 00:00:07 az elso regelt domain nevem. 2002ben mar boven volt internet itthon is, nem volt lenyegesen nehezebb informaciot szerezni mint most. a kulonbseg a web2.0-nek hivott csodaban van: a kommenteles
picike
A vélemények azok vélemények maradnak azt nem lehet beszabályozni ,de irányitani azt képes a média ez az én véleményem
furfang
@vukkocska: 2006-ra gondoltál, az emlékezetes párbeszédre ugyebár. Hát az az volt, pontosan olyan emlékezetes, mint pár hónappal később az " igazságbeszéd". Ízlés dolga, hogy kinek mi a maradandó pozitív élmény, ami Gyurcsány vitapartneri képességeit illeti bennem nem keltett jó benyomást. Bevallom Orbán visszahúzódása sem, a legjobb lett volna ha jól pofán csapja.Lehet hogy ez járt végig a fejében és arra koncentrált, hogy nehogy megtegye, mert akkor vége a karrierjének. Nem csodálnám.
klicskó
@vukkocska: 2002-ben még nem volt Gyurcsány. Az ECHO TV 2005-ben indult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.