"Kell, hogy a társadalom is akarja a változást, mert ha ezt senki nem akarja, akkor belesüppedünk egy langyos, korrupt mocsárba, ami Magyarországot rendkívüli mértékben, hosszú évekre visszafogná" - mondta a miniszterelnök

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Bajnai több dologban is téved.
1. A társadalom zöme korrupció ellenes és eddig is próbáltak fellépni ellene, sajnos kevés eredménnyel. A politikusok, viszont érdekeltek a korrupcióban. Ráadásul minden állami hívatalnak, köztisztviselőnek -függetlenül alap funkciójától- hívatali kötelessége, még gyanú esetén is jelenteni, és kivizsgálást kérni.
2. "Alkalom szüli a tolvajt" mondja a közmondás. A létminimumom élő tömegek még a korrupciós lehetőségek közelébe sem kerülnek. Azok a köztisztviselők és közalkalmazottak akik igen, azoknak a körét pontosan tudni lehet, és azokat kellene "megóvni" a kisértéstől.
Végül iskolai tapasztalatom. Probléma esetén az osztálynak elmondtam, hogy ez nem spicli képző, de tudom, hogy tudják ki, vagy kik a sárosak. Vegyék rá közösen Őket, hogy jelentkezzék. Mindig meglett a tettes. Iskola lévén- probáltuk aztán közösen helyre hozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.