Tiltakozik Karsai József MSZP-s országgyűlési képviselő, szerinte ugyanis a szocialisták hétfői frakcióülésén őt - mint nem pénzügyi szakembert - félrevezették "a pénzügyekhez értő szakember képviselőtársai" a gyorskölcsönökkel, a kamatplafonnal és a teljes hiteldíj mutatóval (thm) kapcsolatos törvénymódosító indítványok megszavazásában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Ugyan az csak tökbe....
Nesze semmi fuss vele.......
51kacsa
Szerintem Karsai sosem volt "pénzügyi szakember". Ez viccnek is rossz!
A Provident nem bankk, csak egy pénzügyekkel foglalkozó intézmény. Ami azt jelenti , hogy hivatalosan, intézményesítve lehet kirabolni az embereket. Persze azt sem kell elfelejteni, hogy senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy tőlük kérjen kölcsön!
inkvi
Hála Istennek, hogy nem csak a népet; Téged is!
varadipal
Én nem értem ezt a Karsait. Olyan nagyon okos, mindenhez értő, és hozzászóló szociális lekű ember.Hogyan tudta ennyi ostoba ember még őt is megvezetni?
Lehet, tán ő ment szembe a forgalommmal, nem az a sok hülye autós.
orogordog
De ez a törvény az égadta világon semmire sem jó. Karsai így tud rá világítani a lényegre, és aki figyel rá jön, hogy a népet vágták át megint ezek a hazudósok.
vukkocska
Karsainak is elkelne már egy jó orvos. Eddig az emberek akadálytalanul vehették fel ilyen borzasztó magas kamatra kölcsönöket, annyiszor, és annyit amennyit akarnak. Éppen azokkal éltek vissza, akiknek nincs pénzük, mert normális ember nem vesz fel 200.000 forintot azért, hogy majd cca 600-at fizessen vissza. Miért is probléma a korlátozás, nem értem. Karsai pedig ne hivatkozzon arra, hogy mihez nem ért, mert egy polgármesternek igenis értenie kell a pénzügyi dolgokhoz, vagy legalábbis olyan háttérrel kell rendelkeznie. Legalább szakmai tanácsadóit kérdezze meg, mielőtt gombot nyomdos. Ne utólag kérjen olyanért elnézést, amihez nem ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.