Az antiszemitizmus, miként megannyi más előítélet is, a jelek szerint itt marad velünk egészen ítéletnapig.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kakastoll
A múltnak békit kéne hagyni, akkor mindenki tisztelné. Minél jobban erőltetik annál kétségesebbé válik.
kiscserkész
Minden népcsoport megélte a háború borzalmait nem kellene annyira kiemelni a Zsidóságot. Ha mélyebben belenyúlunk a múltba, akkor az is igazolt, hogy nagyrészbe ők idézték elő a harácsolásukkal, vagyonfelhalmozással az azt az állapotot, ami őket, meg másokat ért. De a legnagyobb baj az, hogy nem tanultak a mulljukból, és megint ennek a veszélynek a szélére sodorták a világot. Több tanulmány is rámutat, hogy egy következő világégés, ha bekövetkezik azt a Zsidóság mait lesz.
1./ Fanatikus valláserőltetésük miatt.
2./ Feneketlen zsebeik, és harácsolásuk miatt.
A holokausztot meg erős nagyítás alatt tartva akarják szemlélet alatt tartani, aminek felesem úgy történt, mint ahogyan azt ők előadják. Holokausztot csak felhasználják a zsákmányszerzésükhöz.
Az én környezetemnek nagyobb fájdalmat okozót a „málenkij robot” mint a holokauszt. Erről miért nem esik annyi szó, mint arról?
csikknorisz
@Kakastoll: Latod, ez igaz. A 6millio aldozat szama soha nem akar lejjebb menni, holott mar Auschwitzban is lecsereltek evtizedekkel ezelott az emlektablat. Hagyni kene inkabb, nem pedig raeroltetni a nepre. Ha a kivalasztottak nem terjesztenek ennyire eroszakosan, akkor a valaszreakciok is gyengebbek lennenek.
csikknorisz
A zsidok egy aldozat halalat sem hajlandok altaluk elkovetettkent beismerni/nekunk meg kotelezo 6 milliot/, lasd tiszaeszlari per. Multkor Schmidt Maria, a Terror Haza Muzeum igazgatoja egyenesen a magyar jogallamisag dicsosegenek nevezte a radioban, hogy ejtettek a vadat a gyilkosok ellen. Solymosi Eszter biztosan ongyilkos lett, mondta. Meg azt is hogy minek ilyen regi tortenetekkel elohozakodni. Igaz, Marcsi, minek is? De ti megis elohozakodtok lepten-nyomon a holokausztotokkal.
csikknorisz
Múlik az idő, fakul a kép, alvadna már a vérpatak, köd lepné, mit tettek egykor vérengző gyilkos vadak. Nótás ajkú kis magyar lány, emléke ködbe veszne már, Hogyha ők, nem üvöltenék: merre van Tiszaeszlár. Múlik az idő, fakul a kép, 110 év kínjai között, mit nyakunkba zúdít a nép, a szegény, az üldözött. Mégsem nyughat a választott nép, nyomja a lelkét a régi vád: Úgy ölték meg Solymosi Esztert, mint pihés, kicsi libát. Ítélt a bíró, ejtve a vád, a sírhant többé nem beszél, vétek már a könny, a szó is, csendesen folyik a vér. Égre kiált az ártatlan vér, oly tenger sok, mi végre folyt? Kiömlött és virult belőle idegen, élősdi bolt. Solymosi Eszter hiába sírsz, cserben hagyott a nagyvilág, mint ahogy pusztuló néped, s láncravert árva hazád. Solymosi Eszter hiába sírsz, cserben hagyott a nagyvilág, Mint ahogy, pusztuló néped, s láncravert árva hazád.
Kakastoll
Sydou myth thef
turuentelen
fyom merth hol
byuntelen

Zsidou, mit tész,
Türvéntelen,
Fiom mert hol
Biüntelen.


Zsidó, mit tész
törvénytelen!
Fiam meghal,
de bűntelen!

fugwa huztuzwa
wklel ue ketwe
ulud


Fugva, husztuzva,
Üklelve, ketve
Ülüd.


Megfogva, rángatva,
Öklözve, megkötve
Ölöd meg!
Wik
Már hatvan éve erre hivatkozva húzzák a sápot, elfeledve hogy milliók pusztultak el a nem zsidók közül is.

Nem önként mentek a háborúba, hanem vitték őket vagy agyonlőtték mint szökevényt,nem önként mentek "málenkij robotra" hanem vitték őket, ahogy a recski táborba se nyaralni mentek. Ezekről az áldozatokról miért feledkeznek meg ? Ők és gyermekeik nem kaptak,kapnak évtizedek óta "kárpótlást" Róluk megfeledkeztek ! Az Ő életük talán nem számított? Perzse tudom a zsidó vallás tanítása szerint a nem zsidók élete nem számít.....................
Talán nem kellene ilyen erőszakosan nyomulni mert nagyon visszataszító,undorító
dr. prédikátor
Érdekes !Immáron a fene tudja hány éve csak a zsidók kapnak kárpotlást,mintha más embert nem vittek volna munkatáborba. De azok nem sirnak állandóan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.