A politikai véleménykutatás egyik kevéssé kutatott területe, az emberek személyes kapcsolataiban megjelenő politikai véleménycsere. A személyek közötti politikai diskurzus feltételez egyfajta bizalmi kapcsolatot, hiszen a politikai nézetek kényes kérdésnek tekinthetők a mai Magyarországon. A Forsense 2009. októberi 1000 fős telefonos kutatásában arra kereste a választ, mennyire jellemző a magyar állampolgárokra, hogy másokkal a politikáról beszélgetnek, és mekkora mértékben bizonyul a pártválasztás ebből a szempontból döntőnek.

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@vukkocska: jaj, mi nagyon szepen elferunk egymas melett. sokaig olyan haverra ledzettem egyutt aki konkretan fidesz tag volt :) most meg olyannal szoktam cardiozni (nezzuk delbe na hiradot a hir tv -n :P) aki jobbik parti (es melleseleg jol meno vallalkozo, ami azert ritka koztuk). teljesen jol elvagyunk.
sot, haver csaja, esa baratnoi akikell bulizunk akar politikusok is lehetnenek. annak tanulnak. csak nem akarnak azok lenni :) mikor ott vannak keruljuk a temat, nehogy suliban erezzek magukat.
inkvi
@vukkocska: @bigyibogyo: Csókoljátok meg egymást a szeretet ünnepén! Én nem képviseltem azt, ami Nektek nem tetszik: én is küldök Nektek egy forró csókot, hogy kevésbé koncentráljatok a talpatok alatt égő talajra. :(:):(:)
kramermoni
A költészet napján !ugyan kire is szavaznék ?! Ez nálam az "ehhez semmiköze hozzá rész"(((
bigyibogyo
@inkvi: hidd el az en talpam alatt semmi sem eg. most. de amikor fog a tied alatt is fog.
picike
meggyőzve meggyőzetve vagyok de hogy kire fogalmam sincs ugy -hogy ?
vukkocska
@inkvi: azért Te nagyon gusztustalanul tudsz reagálni dolgokra. Nem a véleményeddel, hanem a stílusoddal. Nem veszed észre, hogy azért a fent leírtak között - hál'ismettenek - ritkán találkozunk a hasonló módon véleményt nyilvánítokkal. Lehet stílust tanulni, ahhoz egyetem sem kell. Ragadós is lehet a jó példa. Egyeseknél igen, másoknál nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.