Ha a választások után sikerül új légkört teremteni, az energiákat szabadíthat fel - mondja Sólyom László. A köztársasági elnök úgy véli: ha már idén meglett volna a szavazás, az elejét vehette volna a válság elmélyülésének, s így a Jobbik megerősödésének is.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Ez az ember egyre agyamentebb. Hiába nyal a jobboldalnak ezerrel, akkor sem kell nekik köztársasági elnöknek tovább. Mór megtette amit tehetett. Tovább szaggatta a két tábolrt.
Kakastoll
Mindenkinek más a véleménye, szerintem Sólyomnak igaza van, mert aki csak hallgat és bólogat az a cinkos.
igazmondó
@bigyibogyo: Azért húz jobbra vagy balra, de inkább jobbra mert az mszp kormányak nem tetszik amit mond ? Talán Bajnai vitt virágot azok sírjaira akik az ő tevékenysége miatt lettek öngyilkosak ?
igazmondó
Érdekes dolgot tapasztalok , azon személyek neve mellett , akik a kormánynak tetsző hozzászólást írnak megjelennek a V I P jelzők! Nem érdekes ? Akik pedig ellentétes véleményt mernek megfogalmazni és leírni, azok szépen sorban kimoderálásra kerűlnek. Hát ez is érdekes, fölöttéb!
profon
A sokat szidott tőke ilyenkor szokott elbizonytalanodni és viszi a pénzét máshova.,
Megint 300 lesz 1 euró?
csutak
@igazmondó: Látom nem ismered a betűket, vagy funkcionális analfabéta vagyol!
Bíróság tisztázta Bajnait.
Ha tetszik az ostoba huhogóknak, ha nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.