Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben?

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
@bubo1: Dehogynem. Oltalmazó Szűzmária országában élünk legtöbben derékmagyaremberek. De mi nem dobjuk el ám a csikket, meg nem csalunk adót, mert azt a karvalykapitalista derékmagyarsanyargató zsidóbérencek csinálják, nem mink.
kir
Meg egyébként is a derékmagyarember génjeiből származik az összes többié, még a rakétáé is!
Csubaka
@bubo1: Szerinted hány olyan többszörösen diplomás roma él ebben az országban aki versenyképes lehetne ezekkel?
A bajnai féle 200 közelébe nem fér.
Aggodalomra azért továbbra sincs okod, hiszen a Kolompár Orbán és tsai ügyek még terítéken vannak. Az igaz, hogy ők nem az egész társadalmat, csak a romákat lopták meg. Ezt viszont a helyedben én súlyosbító körülménynek tekinteném.
Amúgy meg tökéletesen mindegy. A bűnnek nem színe, hanem súlya van. Azt pedig függetlenül az elkövető faji, vallási, nemi hovatartozásától kegyetlenül szigorúan, elrettentő erővel meg kelle büntetni. Mint Kínában!
kir
@Csubaka: Ezt a kínai módit én is teljes mértékben támogatom. Sikkasztásért nemrég kivégeztek valakit, ha jól emlékszem. Ez kéne ide is.
zsbela
@Csubaka: "nem az egész társadalmat, csak a romákat lopták meg." - Ha ezeket a milliókat adóból kapták, akkor bizony nem csak a romákat lopták meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.