Napi találós kérdés: most hány (volt) BKV-vezető ül az előzetesben?

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csutak
Hogy mikek vagynak?
Van akkora cella ahová ez a rusnya tehén befér?
csikknorisz
Zaroltak a penzet? Akkor megsem veszem felesegul:)
bombi02
A milyen i-re a milyen pont? Hol a többi bűnöző előállítva? Bizonyítanak a tények (csak amiket mindenki tud már és hol van, amit még nem tudunk) ez egy bűnszövetkezet. Majd akkor lesz i és arra a pont, ha letartóztatások sorozata jön. Na, akkor az utolsó lesz a pont!
csutak
@csutak: Ez a "bulímia" néven elhíresült betegség.
szaboria
Elég későn találtak rajta fogást, hogy letartozhassák pedeg má rtöbb hónapja szó volt róla saját maga utaltaki a pénzt magának.
kir
@szaboria: Pedig hát fogás az van rajta bőven, csak szétfolyik a háj az ember kezében.
kiscserkész
@csutak: Mire kiszabadul, csak lefogy.

@inkvi: Remélem, mire kijön, úgy néz ki!
kasia30
Ostobák ugye nem gondoljátok hogy egyedül az ő fejéből pattant ki hogy megdobja magát 100 milkával...már rég átutalta valaki más számlájára, a megbízójáéra,és ő kapott egy részösszeget.
Áldozat, de nem őt kell szidni azért mert a 'proli" órákat áll a megállókban és utána leülhet az elrohadt buszokon a hugyos hajléktalanok után, már ha valakinek van gusztusa leülni...
Évek óta lopják a demszkyék a millárdokat, nem most kéne hőbörögni hanem 10 éve legalább....

Kár a kövérségét szájra venni, nem ő a bűnös az tutti. Csak egy "culáger"
csakegycsaj39
Így lopkodják széjjel az ország pénzét.
csakegycsaj39
@kasia30: Nehogy már mindjárt sajnáljam. Ha én nem akarok valamit megtenni nem teszem, de hát Istenem a 100 misi az 100 misi. Nem hiába nagy volt a kísértés. Lopnak ezek mind csak legtöbb nem bukik le az a baj.
szaboria
@kasia30: A humánpolitikai igazgatónak nagyobb hatalma volt mint magának a BKV vezetőjének.Saját magának utalta ki a pénzt.
kir
@kasia30: De, ő IS bűnös. Majd biztos azt is megnézik, hogy kinek is utalta át a különbözetet.
kir
Ha meg ráadásul egy visszataszító hájfej is egyúttal, azt miért ne szabadna megjegyezni?
zsbela
Mivel nem volt aláírási jogosultsága, a bank miért nem utasította el a pénz kifizetését ( számlára utalását )?
Csubaka
Én sokkal inkább arra lennék kíváncsi, hogy az ügy kirobbanása óta eddig a pillanatig vajon még milyen szálakat kellett elvarrni, mire nyilvánosságra kerülhetett ez a hír? Hány magasbeosztásu érintettet kellett a színfalak mögött tisztára mosni?
szaboria
@zsbela: Nem vagy tisztába,hogy müködik a munkahelyi átutalás.Ő elrendeli a kifizetés a bérszámfejtő kiszámolja és átadaj apénzügynek aki a számlájára utalja a banknak nem kell ellenőrizni miért küldtek ekkora összeget a számlájára.Mivel végkielégitésnek irták.
bubo1
MI a fene, csak nem kénytelenek beismerni az országunkban virágzó MAGYAR BŰNÖZÉST? Ja és remélem feltünt, hogy nem lopott szinesfém, vagy fa árkategoriában LOPNAK A MAGYARBŰNÖZŐK.
kir
@bubo1: Jaj, te kis butus, annyit már tudhatnál, hogy a tolvajok/gyilkosok közül aki ránézésre nem cigány, az zsidó, vagy ha egyértelműen nem az, akkor csak zsidóbérenc. Semmiképpen sem derékigazmagyarember, mert az ilyet nem csinál. Szemetelni sem szokott soha. Meg bliccelni a buszon. Mert a derékmagyarigazember genetikailag csak becsületes bír lenni.
bubo1
@kir: Ebben ahejzetben magyarország teljessen elkorcsosult, legalábbis a te buta elméleted alapján. Vagy nem magyarországon laknak a derékigazmagyaremberek.
inkvi
Ennyi embert nem lehet lecserélni; kiket ültetnének a helyébe?
kir
@bubo1: Dehogynem. Oltalmazó Szűzmária országában élünk legtöbben derékmagyaremberek. De mi nem dobjuk el ám a csikket, meg nem csalunk adót, mert azt a karvalykapitalista derékmagyarsanyargató zsidóbérencek csinálják, nem mink.
kir
Meg egyébként is a derékmagyarember génjeiből származik az összes többié, még a rakétáé is!
Csubaka
@bubo1: Szerinted hány olyan többszörösen diplomás roma él ebben az országban aki versenyképes lehetne ezekkel?
A bajnai féle 200 közelébe nem fér.
Aggodalomra azért továbbra sincs okod, hiszen a Kolompár Orbán és tsai ügyek még terítéken vannak. Az igaz, hogy ők nem az egész társadalmat, csak a romákat lopták meg. Ezt viszont a helyedben én súlyosbító körülménynek tekinteném.
Amúgy meg tökéletesen mindegy. A bűnnek nem színe, hanem súlya van. Azt pedig függetlenül az elkövető faji, vallási, nemi hovatartozásától kegyetlenül szigorúan, elrettentő erővel meg kelle büntetni. Mint Kínában!
kir
@Csubaka: Ezt a kínai módit én is teljes mértékben támogatom. Sikkasztásért nemrég kivégeztek valakit, ha jól emlékszem. Ez kéne ide is.
zsbela
@Csubaka: "nem az egész társadalmat, csak a romákat lopták meg." - Ha ezeket a milliókat adóból kapták, akkor bizony nem csak a romákat lopták meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.