Az MSZP szerint titkos adatbázis alapján küldött a Fidesz kampányához anyagi támogatást kérő leveleket választópolgároknak Orbán Viktor pártelnök, ezért a szocialista párt az ombudsmanhoz fordul - mondta Budai Bernadett, az MSZP szóvivője csütörtökön Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@szaboria: No de Ria, honnan is gondolod, hogy azok a végtelen becsületes és tisztességes fityisz hívők bármilyen becstelenségre lennének képesek?
Ők a megtestesült szűzies erény mintapéldányai...
marlin
A korábban legálisan használt névjegyzékeket nem semmisítették meg, hanem helyi aktivistákkal "aktualizálták"!! Minden választókörzetben utcákra és szavazókörökre lebontott, "barát-ellenség-semleges" beosztású névjegyzékkel "dolgoznak"!!
Mondhatnám azt is, "hogy majd a jogászok elintézik, oszt jónapot!", de én nem látok benne "ördögtől valót"!! élelmesek voltak!! Más lesz a véleményem, ha kiderül, hogy a "hatalomban" retorziókra szeretnék felhasználni!!

szaboria
@csutak: Sajnos ismertem őket ezért is szakitottam velük.
marlin
@csutak: Én már láttam "ilyen" névjegyzéket!!
Mi van akkor, ha a többi pártnak is van?? Mi zárja ki?? :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.