Elindul az idei országgyűlési választáson is Kolompár Orbán országos cigány önkormányzati elnök MCF – Roma Összefogás nevű etnikai kispártjával.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
kuruc.info/r/40/53537/ Hat, mit lehet erre mondani. Elbasztak a renomenkat mar Kanadaban is a c kategorias kivandorlok. Kolorban Mester mar oda sem tud csak ugy kimenni. Aki nem tud angolul /en is csak nagyjabol/, a cikk lenyege kb. annyi, hogy mar Kanada sem ker a ciganyokbol tobbet.
51kacsa
@marlin: Én is arra gondoltam hirtelen, hogy más irányt vesznek, nem a politika lesz a cél, de ez még mindig jobb, mint Kanada, mert ott dolgozni is kellene.
csikknorisz
Persze ezt igy nyiltan nem emlitik, de hat enelkul is tudjuk, kik azok a bizonyos menekultek.
furfang
Kolompárnak a mentelmi jog miatt igen fontos a jelöltség. Meg van a cigány embernek a magához való esze, ravaszabb jóval, mint a magyar.
g1983
@kevijeni: Az orosz vezetőség és a kínai nem oylan hülye mint a magyar. Nem kellene félteni azokat az országokat. Ne félj, ott megkapnák a magukét. Kínában még a mai napig van halálbüntetés és az araboknál is.
szaboria
@furfang: Most tökéletesen igazad van, mert elolvastam a jelőlést a választásokhoz és ha meg kapja s szükséges kopogtató cédulát úgy attól kezdve mentelmi joga lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.