A reggeli csúcshoz képest két villamosjárattal és egy busszal jár majd kevesebb: nem jár a 3-as villamos, a 244-es 95-ös és a 150-es buszok. Ma sem sikerült megegyezniük a szakszervezeteknek és a BKV vezetésének, így szerdán is folytatják a sztrájkot, melyhez más érdekképviselet valószínűleg nem csatlakozik. A BKV a bérleteseknek ad majd valamilyen kompenzációt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bombi02
Felhívom a "t" BKV vezetés figyelmét arra, hogy nem csak havi bérletek vannak! A többit is a zsebünkben sétáltattuk!!! az önök hibájából.

Valamint a jeggyel utazók kerülőre kényszerültek, mely a sok gyaloglás mellett több jegy felhasználásával járt. A taxiköltségekről nem is beszélve.

Legegyszerűbb az lenne, hogy 2 hétig ingyen utazhasson mindenki, de legyen felmutatható januári bérlete vagy legalább 3 db használatlan jegye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.