A tűzszerészek átvizsgálták a helyszíneket, de nem találtak robbanóanyagot. Nem sokkal fél hét után a 63-ason és a 225-ösön is elindultak az első buszok.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
A "bombázónak" üzenem: a BKV székház nem a metró alagútakban van, hanem az Akácfa utcában!
marlin
@petmail13: Sajnos néhányan összetévesztitek a demokráciát az anarchiával!! Mert ugye - mint most is látjuk - a "A demokrácia a kormányzás legrosszabb formája, amelynél rosszabb csak az előző összes többi volt." :-))
Az anarchiaával -bevallom - nem vagyok tisztában, ezért Gustav Landauert idézem:
"Ahogyan nyelvünkben léteznek az "uralkodni" és "kormányozni" szavak, úgy a megfelelő görög igék alapján kialakultak olyan kifejezések, mint autokrácia, arisztokrácia és demokrácia, illetve monarchia, oligarchia és poliarchia. Mivel ezen, mind az egyház, mind az állam esetében összességként hierarchiának nevezett hatalmi formák mindegyikében számolni kellett a háború, belső forrongás vagy az önmagukat jogos uralkodónak tartó felek viszálykodásai következményével, a felbomlás, a zűrzavar és a teljes bizonytalanság átmeneti állapotaival, szükséges volt, hogy a háborgás ilyen epizódjaira egy elnevezést találjanak: így született az anarchia szó. A kifejezés tehát nem valamiféle elméletből ered, hanem a dolgok olyan állásából, amelyet nem szándékosan idéztek elő: mindenki valamilyen uralmat akart, de mert nem mindenki ugyanazt akarta, mert egy ideig egyik irányzat sem szerezte meg a győzelmet és tudott erős kézzel rendet teremteni, és mert egyenesen úgy nézett ki, mintha mindenki valami mást akarna és minden széthúzna és széthullással fenyegetne, a hatalom hiánya következtében előállt a zavar egy állapota, amit anarchiának neveztek. Az embereknek azonban hamarosan észre kellett venniük, hogy minden ilyen átmeneti állapotban akadt köztük egy réteg, amely hasznot húzott a zűrzavarból, igyekezett meghosszabbítani azt, örömét lelte benne, sőt, a nyugalom visszatérése után ismét elő kívánta idézni. Így keletkezett tehát az anarchista szó, mint az izgató és rendbontó személy, a törvényesség és fegyelem ellenzőjének megnevezése."

Szóval én a demokráciát választom!! És javaslom, hogy a kormány térjen vissza a két háború közötti szabályozáshoz, és - demokratikusan, a többség érdekében - vonja meg a közalkalmazottak sztrájk jogát közalkalmazottak sztrájk jogát!!
Gondolom elég érthetően fogalmaztam, aki sztrájkolni akar, az ne legyen közalkalmazott!! Ha ez 1945 előtt demokratikusan működött, akkor most is fog!!
Egyszerűen undorító, ahogy jellemtelen szélhámosok az "egyszerű" emberek indulatait, politikai megrendelésre felkorbácsolják is [email protected] az egész országgal!!
petmail13
@marlin: Akkor ezzel azt akarod mondani, hogy az összes demokratikus ország Németországtól USA-is, ahol ennél sokkal erőseb, kitartóbb nagyobb sztrájk van az anarchikus ország?
marlin
@petmail13: Korábban már egyszer megpróbáltam "elmondani" , hogy "máshol" mások a célok és mások a módszerek!! Hogy csak egy példát mondjak a kib@__ás ott kezdődik, hogy mindenki "szív", mert menne pl. haza, de nem tud, mert a szakszervezeti tetvek zsarolnak a "kötelező minimum" szolgáltatásról való megállapodással!!
Az USA-ban még nem jártam, de Németországban láttam sztrájkot is, tüntetéseket is, és a szakszervezetek (mert ott az van!!) nem a vétlen embereket szivatták, hanem megtalálták a módját, hogy annak az érdekét "bántsák", aki ellen sztrájkba léptek. Ott a közalaklmazotti sztrájk külön feltételekhez van kötve!! Ott "olyankor" nem a szakszervezeti tetük sz@rkeverése van, hanem sztrájk van!!
csutak
@marlin: Anno az anarchia nem a káoszról szólt, hanem az önszerveződő, de irányítás nélküli társadalomról. Utópia néven emlegette Morus Tamás.
marlin
@csutak: (Tényleg hiányosak anarchia ismereteim, ezért próbálok idézgetni!!)
A ma Magyarországon zajló "eseményekkel" kapcsolatban még a bármilyen anarchia bekövetkezése előtt "méltóságunk megőrzéséhez" Berkmannt!!

"Ha a gyárakban és üzemekben szétverjük a gépeket, azzal még nem tudjuk elpusztítani a bérrabszolgaságot. És nem pusztítjuk el a kormányt, ha felgyújtjuk a Fehér Házat." /ALEXANDER BERKMAN: Az anarchizmus ábécéje/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.