Egyre világosabban kirajzolódik az a tény, hogy az MDF-nek nem pusztán az öt százalékos küszöbbel való megbirkózás okoz komoly nehézségeket. Már a kopogtatócédulák begyűjtése is olyan szinten haladja meg a lehetőségeit, hogy egyre kellemetlenebb alkukba is kénytelen belemenni a párt, vezetőinek politikai túlélése érdekében.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szala
@pacsirta: "Ibolya most kinek a hátán jut be a parlamentbe?" Valószinüleg egy csődörén ami utána jól kielégíti, mert ekkora politikai qrvát már rég nem láttam! Egyébként nonszensz lenne ha az MDF és az SZDSZ ismét bekerülne! Bár ez Magyarország......!
marlin
@inkvi: Nem szép dolog, hogy egy pedagógus nem vállalja a cselekedeteit, az "arcát"!! Miért próbálod tagadni, hogy néhányszor már "eltévedtél" azon a bizonyos úton, ahol Saulus is -veled ellentétben- csak egyszer tért meg!!

Ezért nem lep meg az sem, ha nehezen érted, hogy van olyan ember, aki nem imádja - szolgalelkűen - egyik hülye pártot sem, hanem egy "valamilyen értékrend" szerint nyilvánítja véleményét és nem áll be senkihez "imádattal segget nyalni"!! Tudod!! A saját véleményét! Nem azt amit az "aktívagyűlésen " "tanítanak"!!
mandiner
@marlin: A baj az hogy a te értékrended nég nem derült ki!
Mit nem vállalok? Még egyszer mondom, soha nem voltam egyetlen pártnak a tagja sem! Kisz-tag voltam..ha ez vígasztal..középiskolás koromban.
Én nem tévedtem el! A párt tévedt el, amelyre először szavaztam!
marlin
@mandiner: Először elnézést kérek inkvitől!! Mellé nyultam!! Sajnálom!!

Másodszor befejezem a "témát", részben azért mert nem erről kellene vitatkozni, másodszor meg azért, mert úgy látom ha neked az iskolát a fejedre építenék "ezt" te akkor se értenéd meg!!
mandiner
@marlin: Láttál te életedben iskolát? A butaságot, a gipszjakabokat egyébként sem értettem soha! Te még soha semmi mellett nem érveltél, mindg minden és mindenki ellen csak köpködtél! Most sem! Mit mondtál, amit meg kellene érteni, kedves marlin, te többnyire nem mondasz semmit! Ebben a "vitában" sem mondtál semmit, a kérdéseidre viszont válaszoltam....nemhiába szajkózod úgy tűnik a szövegértést, keményen gondjaid vannak vele! A semmiből viszont nem lehet értékrendre következtetni!
inkvi
@marlin: Tök mindegy, hogy mellé nyúltál! Sajnos a FIDESZ-es imádatod néha tévútra visz! Nem várnám el egy esztergomi embertől, hogy eltévedjen! Ez valamikor - ha jól tudom - (történelemből mindig átengedtek) királyi koronázó város volt! Nem ígérem, hogy ott fogják megkoronázni az Orbánt, mert elmúlt a középkor! Bár tüzes koronát érdemelne és ezzel lehetne rehabilitálni Dózsa Györgyöt! Ugye, tudod kire gondoltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.