Kemény és kendőzetlen kritikát fogalmaz meg a Jobbik és az MDF választási programját illetően a Szabad Emberek Magyarországért (SZEMA) párt. Előbbi anyagában számos ostobaságot és abszurditást látnak, utóbbiéról pedig azt vallják, hogy az nem más, mint egy fiskális-monetáris szemléletű dolgozat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
A leszbik tudják ezt leg jobban. Számomra nem ostobaság, ha a program garantálja, hogy többé nem parádéznak a Magyar tarka marhák. Ugye Klára!
vukkocska
Ahogy elolvastam az elemzéseket, azért elég lehangoló. Persze, mondani lehet bármit, aztán helyrekerülnek a dolgok, kiderül, hogy nem olyan könnyű másfelé evezni, mint ahogy a jobbik most állítja.

@benhur: ha lehámozod hozzászólásodból a durvaságot és a személyeskedést, nem marad belőle semmi. Érdemben nem lehet hozzászólni? Szerintem van mihez.
kiscserkész
@vukkocska: Én már csak ilyen vagyok. Nem tehetek róla. Talán ha egy szakember mond véleményt, vagy kritikát azt értékelem. De egy agyatlan leszbi azt utálom. Ő bőgjön csak a csordájába.
Január
Akkor a SZEMA most párt, vagy szervezet? Mert, ha párt szivesen olvasnám országjobbitó elképzeléseiket.
Szerintem pedig a parlamentben nem csak egy párt lesz, még csak kormányozni is csak koalicióban fognak. Tehát meg lesz a lehetőség a különböző programok felülvizsgálatára, finomitására, márcsak azért is, mert a választási program, nem kormányprogram - mondta anno O.V.
A SzEMA - nak pedig lehetősége van indulni a választáson, mert minden nagykorú cselekvőképes ember választó és választható.
És aztán, következhet a : Most mutasd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.