Most akkor lesz stadion Debrecenben vagy nem?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Droli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria
Ugyan már az az igéret még tavaly hangoztt el,elfelejtette az emlékező tablettáját bevenni.BKV jegy ára : tegnap is addg trükköztek, hogy mégis lesz jegyáremelés
marlin
"Orbán Viktor hazudik! - Tudtad?"
Igen!! Évek óta köztudott!!
Jó hír!! ?? Nincs egyedül!!
Droli
@marlin: A Tudtad csak a blog neve, de itt tényleg jól egybecseng a címmel :-))))
bigyibogyo
A Viktor sosem hazudik. Ezt Ő mondta :P
kir
Viktor genetikailag NEM BÍR hazudni.
1951
Kedves itt hozzászólok! Ugye azért azt elismerik,hogy 1998-2002 között nem volt ennyi trükközés,nem volt ennyi munkanélküli és nem volt 34O.-Ft egy menetjegy a villamoson és autóbuszon,melyet a gépkocsivezetőnél vásároltunk meg?! Akkor miről is szól most itt szaboria,marlin, Droli, bigyibogyó, és kir álcanév mögé bújt kedves hozzászóló társaim "mélyen szántó" véleménye?!
kir
@1951: Az igazmondó juhászról. Mi másról.
eva1215
Miért kell mindig mivolt -máskor mibe került stb .Mert ninden változik évről évre
gondolom a fizud is nőtt v a nyugdijad
Semmi sem fog vissza fordulni a zsömle ára sem 40fillér és az is mindig többlesz.bárki fog kormányozni .
A gáz ill olajat vesszük nem lehet áron alul nekünk fizetni érte nem szocializmusvan nincs gondoskodó állam ez kapitalizmus piac van ezt kellene megérteni.Amig vannak akik elhiszik hogy az állam helyettük fizessen adjon járneki az téved .A sok segély amit kioszt az állam annak a pénzéből aki adót fizet a segélyen élő pedig azt hiszi neki ez jár-de semmit nem tett a közösbe akkor a fejekben nincs változás ( nem arra értem aki önhibája nélkül munkanél lett munkanélküli) hanem aki dolgozni nemakar mert a munka büdös neki.
szöszmösz
@1951: Ez a vezeték vagy a kereszt neved? Vagy mindkettőt egybe írod? Hogy kell becézni?
Droli
@1951: igen, elismerem.

Attól Orbán Viktor még felelőtlenül ígérget, nem?
szaboria
@1951: Csak megjegyzem én arra irtam a véleményemet, hogy tavaly Orbán nagy mellényel igérte Debrecenek, hogy Stadont épitenek ha Ök kerülnek kormányra .Csak , hogy úgye a loki kiesett nem jutottak tovább igy még az sem biztos hgy itthon is elsők lesznek.Elmult a varázs most már nem érdekes.

@eva1215: Veled értek egyet,mert nálunk senki nem akarja még 20 év útán sem tudomásül venni már nem szocializmusban élünk.Elég sok szor hallottam ha kapom a segélyt minek dolgozzak és azt nem csak a kisebbség hangoztatja.
Csak egy példa közhasznu munkás megkérdezte tökem, hogy egy hete dolgozik elmehet e betegállományba.
szaboria
@1951: Még a jegy árakra elkell olvasni milyen feltételek mellet emelik 1 től., és kiragaszkodott ahozz, hogy akkor 4 %-al emeljék meg.
profon
Hát igen a régi kérdés! Ki a nagyobb hazug, aki azt mondja hogy hazudtunk,vagy aki azt hogy Ő még soha !
orogordog
@1951: Igen: 1999 ben kelet felszámolni a disznó állományt ország szerte. De mit tudsz te erről?
De sorolhatnám még de minek, a narancsosokat nem érdekli a többség, csak az önzés.
luciferi
Dehát meg se szólalt a parlamentben! Mikor hazudott volna! Uggyanmá'.:)
bigyibogyo
@1951: Ugye elismered,h a Fidesz előtt 50 fillér volt egy gombóc (pestieknek: gömb) fagyi, amíg a Fidesz alatt 50 Ft rémlik.
Bár nem értem ez, hogy jön a Viktor őszinteségéhez.
Azért jól esett leírni :)
furfang
@1951: Te szegény! Eszerint még nem tudod, ha Orbán Viktor nevét látod egy címben, lapozz nyugodtan tovább, mert körülbelül ugyanazt a kb. 20 embert találod, akik egymásra tromfolva írják ugyanazokat a pejoratív, a valóságot, és az teljesítményeket teljesen figyelmen kívül hagyó szubjektív fröcsögéseiket. Ezek feltehetően olyan jómódú emberek, akiknek akár újra ismételhetne ez a kormány, van annyi tartalékuk, hogy meg se kottyanna egy ugyanilyen 4 év, sőt, a " párt" biztos juttat nekik, tehát megéri a negatív agitáció.
orogordog
@bigyibogyo: Mással nem tudót belétek kötni, de ezzel sem járt nagy sikerrel.
Csubaka
Kérdem én, hogy mit mondanak Vonáék a 4-es metrora?

@orogordog: 1993-ban egy 65 db-os tejelő szarvasmarha telepet (magán vállalkozás) kellett felszámolni, mert az államtól 10 évre érvényes bérleti szerződéssel bérelt területeket kárpótlásba adták alólunk. Pedig törvény védelme alatt álltunk! Még a Pécsi regionális TV is foglalkozott az üggyel, hiába. A megyei kárpótlási hivatal szakértő vezetője azt mondta, hogy tartottunk volna tíz marhával kevesebbet, helyettük egy profi könyvelőt és egy ügyvédet akkor talán lett volna esélyünk.
orogordog
@furfang: Ha esetleg nem hazudót a parlamentbe, az azért volt mert a 8 év alatt szinte meg sem szólalt. De a nagygyűléseken nyomta a hazugságot rendesen ahogy azt kel.
De kettő, az állításod szerinti hússzal szembe. Valami következtetés esetleg?
orogordog
@Csubaka: Az avataromon lévő tehén még mindig a többiekkel legel a mai napig. Csak a haszon amit hoz az fogyott el, mert a lengyel tej az jobb. De ha gondolod át küldök neked képeket a telepről, hogy tényleg létezik.
furfang
@orogordog: Mit hazudott a nagygyűlésen?
orogordog
@furfang: Előre hozott választás módjuk.
Megfontolt
Hogy hazudik-e Orbán Viktor?
Legalább annyit mint Gyurcsány!

Hogy hazudik-e a Fidesz?
Legalább annyit mint az MSZP!

Hogy ki hazudik többet, az SZDSZ vagy Fidesz-MSZP?
Az SZDSZ!

Meg is lett a jussa!
Még két párt vár az SZDSZ sorsára, az MSZP és Fidesz!

Minél előbb, annál jobb!
Hajrá!!:)
bigyibogyo
@Meggyfavesszo: Kizárásos alapon maradt az LMP :)
Megfontolt
@bigyibogyo: Rólok se feledkezz meg: Bokros és Jobbik!
Bokros nem sokat hazudott.
Jobbik szintén nem, esetleg sokszor hülyeségeket mondanak, de az nem hazugság.
vukkocska
@1951: (10.59.)
1: A trükközések: Kaja Ibrahim, Josip Tot, a beléptetőrendszer, és még azért lehet sorolni, csak a legismertebbeket írtam.
2. Nem kell a buszvezetőnél megvenni a jegyet, lehet a pénztárakban is, ugyan ott sem olcsó, de 40 Ft-tal kevesebb.
3. Bokros Lajos jóvoltából egy jól prosperáló gazdaságot, jelentősen lecsökkentett államadósságot adott át a Horn kormány.
Azóta: sok minden mellett világválság,, lényegesen magasabb munkanélküliség. Obama a tegnapi évértékelőjén - biztos Orbán Viktortól csórta az elnevezést :) - elmondta, hogy minden 10. ember munkanélküli. Tehát 10 %-os. A nagy amerikában. Nálunk 10,5.

@furfang: (21.29) ki is tormfol kit?
A főcímhez: Hogy Orbán hazadik? na nem hiszem, példaképe az igazmondó juhász.
eva1215
Igen volt Csillei cseresznye -vizidisznó-a gazdák támogatása helyett templon épités ,újitás ingyen hitel az az Szécheny hitel (visszanemtéritendő) a haveroknak (kövér szilárdnak nyomda aztán lelépett pénz az ablakban ill ofsortban-felszámolás)feleségnek 60mill szöllő telepitésre .
A szapard progran seholsem még kisem dolgozták a gazdák várhatták a pénzt de ugylátszik régvolt nem emlékszenekrá. eltünt 12 állami gazdaság 1Ft ugyan kikapta 35év mulva megtudja aki megéri. Az olaj maffia akráit titkositani 80évre vajon miért? (főrendőr is benne volt nyakig ill belügyminiszter és még pár cimbora) Orbán a Szent liberálisból Istenfélő sőt a" csuhások" most térdelnek elötte mert annó Ő letérdepeltette őket imára most csak Őt támogatják még a szószékről is.Ez az igazi életpálya Megtért és igazmondó semmitmondó demagóg embert orránál vezető CSIPOLLA lett. minden ember aki hiszneki hypnózis alá került a varázsló hallatán. Ez a saját véleményem róla.
anka
- tudtam! - meg a többi politikus is!!!!!!!
furfang
@vukkocska: @eva1215:Meggyfavessző, Öregördög, Droli

Ennyi fidesz galádság után, ha mérleget vontok tényleg nincs mit tennetek, szavazzatok az mszp-re, és nyugodtan hajthatjátok álomra a fejeteket,megtettétek újra a magatokét. Jó irányba megyünk, csuda klasszul csinálták a nyolc évet, úgy ahogy Gyurcsány ígérte, megcsináltátok ( csupán a világválság okozott apróbb galibákat), kár lenne abbahagyni az út kétharmadánál, a totálkárhoz kell még az a pár év, és a ti segítségetek, remélem most is számíthatunk rátok! Hajrá mszp-sek!

marlin
Már mindenki tudja!! Hajrá "magyarok"!!
marlin
@furfang: Orbán hazugságai természetesen nem mentik ellenfelei, kiemelten Gyurcsány Ferenc hasonló téren bemutatottés szintén szánalmas produkcióit, az ebből adódó hitelvesztését!!
Arra viszont igen-igen jók, hogy egyre tisztábban lássuk, a magyar demokrácia válsága nem kezelhető önmagában a Gyurcsány távozásával!! A magyar politikai élet két "erős emberének" "kettős, végleges és még időbeni" leléptetésével talán még igen!!

www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1002645
bigyibogyo
@Meggyfavesszo: Jobbik okosan hazudik. Burkoltan celozgat aztan szavakkal tagadja. Ugy tesz mintha, de aztan megsem. Ha roviden akarom foglamazni akkor sunyin viselkednek.
pacsirta
Milyen jó, ennyi Orbán fóbiás van???
Gyurcsány az igazmondó????
És Bajnai+Lendvai???
Lári-fári.
Ettől még maradunk a sz..ban!!!!!!
bigyibogyo
@pacsirta: Ferdítesz, terelsz mellébeszélsz.
Melyik dimenzióbak következik abból , hogy Gyurcsány igazat mond, ha a Viktor is hazudik?
Jó hülye mondat, de nem fogalmazom át :)
furfang
@marlin: igyekeztek állandóan összemosni a két pártelnök-miniszterelnök tevékenységét, és eredményeit, hátha akkor jobban fest az mszp produktuma. Aki itt élt ebben a nyolc évben, és tapasztalt, és nem haszonélvezője az mszp harács politikájának, azt nem tudja megtéveszteni ez az összemosás. Épp most beszéltem egy árussal a piacon, nyugdíjasok, éhen halnának, ha nem állna kint hóban fagyban és árulna, mert a rezsijét nem tudja kifizetni a nyugdíjukból. Pedig, -mondtam neki- azt mondják, hogy ez a kormány nagyon sokat tett a nyugdíjasokért, és jó lesz nekik, a jövőben is. Ugyan hagyjuk mondja hazudoznak össze vissza. Na így állunk az Úr színe előtt.
szaboria
@furfang: Számodra úgy látszik csak két párt létezik és te mindenkire ráakasztod, hogy MSZP-s holott te azt nem is tudhatod kire szavaztak annó. Azt meg nem tudod elviselni ha a Fideszre valaki megjegyzést tesz. Pedig lesznek sokkal értelmesebb pártok csak figyelned kell, olyanok aki nem az elmul 20 évet akarják folytatni.
marlin
@furfang: Ez így általánosítva nem komoly vélemény!! Ilyeneket - az eltelt nyolc évben - a polgári öööö körökben meséltek anno. a félművelt, síppal, dobbal, nádíhegedűvel "kommunikáló fanoknak"!! :((
Én minden további nélkül "elismerem", hogy a Gyurcsány(ék) töketlenkedése, és zsákmányszerzőik lenyúlása "nem vitte előbbre az ország kátyúba süllyedt szekerét", és nem arról akarok "eszmét cserélni", hogy a Kárpát-medence géniusza:)) tett-e valamit a zemberek biztonságáért!! :((
Ellenben keressünk egy konkrétumot a Fidesz "hőstettei közül" és beszéljük meg melyik okozott nagyobb kárt a zembereknek!!
Javasolhatom "hazugság témában" a zOrbánnak akormány lemondására adott ultimátumát" (mert ugye volt ilyen!!), lopás témakörben meg talán a 18 állami gazdaságot!!
Tehát ??? :-)))
furfang
@marlin: ne haragudj nem azért nem válaszolok, mert méltatlannak tartom, hogy valaki a jelen eseményei és az eltelt 8 év után miket rángat elő, ( Kaja Ibrahim állami gazdaságok, Tokaj, bányák, unásig ismételt 10-15 ügy szemben a naponta kizuhanó csontvázakkal, milliárdokkal) hanem azért, mert már mi ketten is megbeszéltük ezt legalább 4X különféle aspektusból.
Ami az ultimátumot illeti nagy bárgyúság volt Orbán és a Fidesz részéről azt gondolni, hogy számíthatnak valamiféle európai viselkedésre a kincseskamra kulcsáraitól.
Ez mindvégig bugyutaság volt.Ki kellett volna állnia Orbánnak és bevallania, hogy a kormány és feje lemondása, tisztessége, gerincessége az, amivel a legkevésbé számolhat a magyar lakosság. Demokratikus eszköze nincs senkinek ezek elűzésére, forradalmat pedig nem akarnak kirobbantani, mert sok vér folyna, és ráadásul ezeket betonozná be média fölényüknél fogva a külföld és a belföld szemében egyaránt. Kvázi vagy tűrik az emberek a megalázó kifosztásukat, vagy csináljanak maguk amit akarnak, de ők ebben nem vesznek részt.
És jól tették, hogy így tették, emlékezzünk a kordon bontásra. Hányan mentek ki akkor közéjük a privát emberekből? 20-an. Ez bemutatta, hol áll a magyar ember bátorságban elszántságban, önbecsülésben. Sehol. Ezt nagyon sok beírás igazolja a mai napig is. Hát ennyit arról, amikor szemére hányjátok az ultimátum ködbeveszését.
marlin
@furfang: Akkor maradjunk Tokajnál, mert ugye "savanyú a szőlő", és - gondolom többedmagammal - csak megerősítettél abban a tudatban, hogy "Orbán Viktor HAZUDIK"!!
vukkocska
@furfang: szerintem az egész országnak egységben kellene szavazni? Ilyen volt 1990-ig. Nem tudtam, hogy ezt sírod vissza. :)

@pacsirta: miért kell főbiásnak nevezni valakit, ha nem úgy gondolkodik, ahogy Te. Akkor Te Gyurcsány, Lendvai, Bajnai fóbiás vagy? Mert a fentiekből ez következik.
furfang
@vukkocska: a közrendet, a tisztaságot, a foglalkoztatottságot, az emberek anyagi helyzete közötti elfogadható különbséget, az oktatás és a kultúra színvonalát, a magyar mezőgazdasági termékek nagyarányú jelenlétét, az iparun- kat bizony visszasírom!! De ennek semmi köze az egyenszavazáshoz, ennek a sokkal jobb, nemzetibb ( még az oroszok jelenléte mellett is!!!) kormányzáshoz van köze.
vukkocska
@furfang: egyetértek. Az utolsó mondatodhoz csak annyit: amit Te írsz, olyan nincs. Mióta nézi a parlament az ország érdekét? Csak egymást vegzálják.
pacsirta
Elismerem, hogy gyurcsány és bandája fóbiás vagyok ,mert nekem és családomnak annyi kárt okoztak, hogy a büdös életben nem jövünk rendbe.
Gürizek, mint az állat. legalább értelme lenne, de nincs. Ők meg már lelopták a csillagokat is az égről. 8 évet bizonyítottak, nekem elég volt. Lári-fári!!!!!
pacsirta
Egyébként teljesen mindegy, hogy ki lesz kormányon, mert itt egy évtized alatt sem érjük magunkat utol!!!
Katasztrofális az ország helyzete!!!!
orogordog
@pacsirta: Gratulálok, hogy még a nyolc év alatt nem sikerült meg jegyezned, hogy mszp fidesz kormány van. Hány ingyen élő képviselő van a parlamentbe és ebből menyi a fideszes.
De én nem szavaztam 1990 óta egyikre sem se az mszp-re sem a fidesz-re. Most sem fogok. Köszönd magadnak ezt a 20éves szarságot a fideszes KISZ titkárok ennyit tudnak a nagy szocialistákkal együtt.
marlin
@furfang: (12:04)
Persze, mert az emberek nagyobb része akkor is becsületes volt, a "többit meg kötötte a pártfegyelem"!! :-))
mandiner
@orogordog: Bocs de ez az agymenésed honnan jön mindíg...??))) Ez a mszp-fidesz koalíció?, A szdsz-t meg ki ne hagyd, mert nehézen felejtős az alkotásuk((
inkvi
Senki nem vette észre a kérdőjelt! Bruhaha!
orogordog
@mandiner: Együtt szórják az adó fizetők pénzét, tisztelet díjkérdésben is messzemenőkig egyetértenek, állami autókat használnak, lobbiznak, ofsord cégeik is közösek.

@inkvi: De Orbán szivárogtatta ki a beszéde ott ült az asztal alatt. Gyurcsány írta a beszédet az Orbánnak az ébresztő Magyarország címűt.De megyek aludni mert az éjjel vissza jönnek az Oroszok. Reggelre meg akkora hó lesz, hogy leáll az ország. A nap meg nem sütött meg.
szaboria
@mandiner: Csak emlékeztetni karalak, hogy egy párszor már leirtam a parlamantben megy az adok kapok mert elöre megirt forgatókönyv van aztán kint a folyosón meg jókat röhögnek közösen.Mitgondolsz a bizotsági üléseket amit mi nem látunk hogyan vezetik le.Ha valamit meg akarnak szavazni tesznek róla, hogy meglegyen a többség.Ez már igy megy 20 éve.

@orogordog: A hóval kapcsolatban délután nálunk eső esett most meghajnalban több mint 10cm-es havat lapátoltam el..
marlin
@szaboria: Hagyd már, most éppen a "környezetvédelem" mellett "kampányol"!!
Végig kell nézni, hogy melyik párt vezet az előző rendszer "politikai hulladékának újra hasznosításában", - Pozsgaitól, Szűröstől, Schmitten át a Tarlósig - és könnyen ki lehet választani a "favoritot"!!
vukkocska
@inkvi: dehogynem. Csak nem akkor, amikor Gyurcsány. Az egy gyönyörű üdülő. Én is voltam:)
pacsirta
@orogordog: Köszi a kioktatást. Most már tudom, hogy én tettem tönkre magamat és az országot!
Okos gondolat részedről!!!
kiscserkész
bigyibogyo január 29. péntek, 22:54:

Meg a jobbik!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiscserkész
@pacsirta: Csak az tud előre lépést biztosítani, aki megmeri mondani, tenni, hogy a jelenlegi államadóság már többszörösen vissza lett fizetve.
kiscserkész
Az, ami újabb négy évre csapdába ejti, az országot Fidesz jelenti.
A globális töke már harminc év óta folyamatosan azt csinálja, hogy a választokkal legnagyobb mértékben elhitetni tudó hamis ígéreteket felvonultató párt mögé bújva annak korlaboráns hajlamait felhasználva telepszik ciklusról ciklusra a nemzetünk nyakára. A most kiszemelt áldozata a Fidesz.
2008 ban felvett IMF hitelszerződés záradékába Draskovics aláírásával szerepel egy kitétel, ami arról szól, hogy a hitelért az ország föld, illetve víz kincse a jelzálog fedezet. Nagyon jól tudták már a hitel adásakor hogy a jelenlegi parlamenti pártok győzelme esetén a hitelt úgysem tudjuk visszafizetni ezért szabadon vihetik a még megmaradt kincseinket is, és ezzel szinte meg is szűnik a magyarság létezése. Ezt támasza alá az is, hogy a Fidesz programjában nem létezik olyan hogy az állam adóság felfüggesztése, vagy elengedtetése.
Minden magyar embernek a saját belátására bízom a döntést, de egy dologról senki ne feledkezem meg nincs több esély a fennmaradásunkra, ha most a Fidesz túl győzi magát, akkor megint az Antal féle kormányzásra számolhatunk, ahol jól tudjuk, hogy a külföldi globális töke lehasaltatta a zsidó ZSDSZ- nek akiken keresztül szabadon rabolhattak kényük kedvük szerint. Rövidtávon nem fogják ennek hatását érzékelni a Fideszes vagyon rablok, akik most azért bújnak a Fidesz mögé, hogy az ö segítségükkel összelopott vagyont meg tudják tartani, de végül az ö lopót, vagyonukat is elveszi a globális tőke a bankjaikon, keresztül mert bele fogja őket kényszeríteni olyan hitelekbe, amit soha nem lesznek képesek visszafizetni és a lopót földek lesz a jelzálog. Egyik napról a másikra földönfutók lesznek.
És egyedül ennek a tendernek a meg állítására csak a jobbik képes és elég erős. Ők a politikai fertőzöttség menteségük, a képviselőik tisztasága, valósága épülő programjuk, és egyedül ők beszélnek arról, hogy a GDP 86% kitevő államadóságra anélkül, hogy az adóság átütemezése, részben, vagy teljes elengedetése nélkül nem lehet a magyar gazdaságot emelkedő pályára emelni.
2010 es választások már nem arról szólnak, hogy melyik párt alakit, kormányt, hanem a magyarság jövője áll, vagy bukik rajta. Ezét mindannyian felelősséget kel vállalnunk. Én a jövő nemzedék magyarságára szavazok, ezért választom a jobbik-ót. Egy esélyt ők is meg érnek, ha a többiek is kaptak. Ők akár még jól is csinálhassák.
marlin
@benhur: Akkor most, az "Orbán Viktor hazudik! - Tudtad?"
kiscserkész
@marlin: Már húsz éve folyamatosan hazudik. Ez tény, nem sejtés.
Kakastoll
@benhur: S akkor kinek kéne megnyernie a választásokat ?
kiscserkész
@Kakastoll: Új erő, és új arcok csak a jobbikba van. Az új útirányról (Fidesz) hamar vissza lehet találni a régire. A többi meg répalevél. Úgy küzdenek a koncért, mint a fogatlan oroszlán.

Ha tényleg igazi rendszerváltást és változtatást akarunk figyelembe véve az eddigi+ tevékenységeket és a letet programok alapján az én véleményem szerint egyedül, vagy kormányzó képesen csak is a jobbiknak. Nagyon érdekes ez a meg osztottság, ugyan is van két tábor MSZP-SZDSZ meg a FIDESZ, a többi az csak vetülék volt, akik az elmúlt húsz évet, sőt az, azt megelőző időszakot uralták, előtte az apák, anyák utólag a fiaik, lányaik, unokáik, ami a mai napig tart. Ezek mára egy szűk elitbe tömörödve a globális töke rányitásával és az által biztosítót jó lét mellett azt kiszolgálva egyre jobban taszítanak minket, polgárokat a megsemmisülés felé. De annyira agyatlanok hogy nem fogják fel, hogy utánunk ők jönnek. Eddig mindegy, hogy MSZP-SZDSZ vagy Fidesz a globális tőke mind kettő nyelvén értet és az ő szája íze szerint késztetet őket cselekvésre. Csak most van baj hogy az elmúlt húsz év ilyen irányú mindenkori kormányok által mára kitermelt elszegényedés létre hozta a szegények, nincstelenek, jogfosztottak pártját a jobbik-ót aki nem hódolt be a globális tőkének ezért minden áron le akarják nyomni, mert egyedül velük nem tudnak mit kezdeni, sőt ellenük szövetkezik. Ezért az eddigi pártok szövetséget alkotva mind a jobbik ellen van és mindent meg is tesznek, hogy gátolják az erősödésbe. Ami sikertelen mert napról, napra erősebbek. Ma Magyarországnak nincs vezetése, és a Fidesszel is csak ilyen lenne, mert azok is készen kapják a feladatokat a globális tőkétől.

Ezért egyedül csak a jobbik az, aki reményt adhat az újbóli Magyarország megteremtésének.
Véleményem szerint ezért kel a jobbikra szavazni.
almalibre
Nem hiszem, hogy előnyös mindent összemosni egy kis hanggulatkeltés okán... Nagyon örülök Orbán kijelentésének: "A profi labdarúgásra nem szabad, az iskolai sportra, az utánpótlás-nevelésre viszont kell költségvetési pénzt költeni." Annál inkább, mert köztudottan foci-buzi. A debreceni nagyerdei stadionon bizony már nem segít egy felújítás, újat kell építeni, persze nem ez a legfontosabb teendője egy új miniszterelnöknek. Egy stadion egyébként – bár leginkább focimeccsekről hírhedt – megfelelő tervezéssel sok egyéb sport és kulturális eseménynek tud otthont adni ( koncertek, virágkarnevál, stb. ).
pacsirta
Akkor én most alakítok egy új pártot!
Ha rám bíznák az országot, tuti rendbe raknám 3 év alatt.
Ne lopj. Ez a párt neve.
Lehet csatlakozni!!!!
A feleségem lenne a pénzügyminiszter, mert csodálkozom rajta, hogy betudja osztani a kevés pénzt,. Édesanyám lesz az államfő. Ő biztos igazságos lenne mindenkivel. 52ezer a nyugdíja. Nincs elszállva!
Lehet róla szó?????
szaboria
@pacsirta: öteleted van csak már te is elkövetteél egy hibát az összeférhetelenség.Családtagok kizárva.
pacsirta
@szaboria: Ajjajjj!
Igazad van.
Erre nem is gondoltam.
Pedig éppen kezdtük írni a programot.
Hát ezt beismerem , elkúrtam.
1951
Micsoda "népszerűség"! Végigolvastam a véleményemre adott hozzászólásokat!Örömmel tapasztalom,hogy van némi fejlődés, hisz egészen kulturáltan történtek meg a hozzászólások bejegyzésemre adott válaszként!Csak így tovább,sikeres hozzászólásokat kívánok a továbbiakban is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.